Off White La cultura de carrer transformada en un moviment artístic.

Off White

La cultura de carrer transformada en un moviment artístic.

En el moment d’expansió de tot lo urbà que vivim, aconseguir fer d'una dessuadora un desig és una cosa que només uns pocs aconsegueixen. Virgil Abloh, a Off-White, va ser un d'ells.

A Gallery, la boutique de luxe d'Andorra, podrà trobar samarretes, texans, camises desestructurades, sabatilles i dessuadores, amb un estil que juga en la lliga més rellevant del moment.

E-Shop

La cultura de carrer transformada en un moviment artístic.

"L'àrea gris entre el negre i el blanc”

Off-White defineix l'àrea gris entre el blanc i negre com el seu color. Sota la marca, les col·leccions estacionals de roba, objectes, mobles i publicacions masculines i femenines articulen una visió cultural actual.
Les col·leccions estan integrades en una història de fons recurrent amb èmfasi en la creació de peces que tenen una identitat per disseny. Amb un estudi de disseny amb seu a Milà, la marca aprofita la història i l'artesania d'Itàlia, però ofereix una perspectiva global en termes de disseny i tendències.
La cultura de carrer transformada en un moviment artístic.
La cultura de carrer transformada en un moviment artístic.

Una marca de street style

Toc ultramodern amb temes de moda de l'industrial i l'irònic

Fundada l’any 2013 per Virgil Abloh, en només cinc anys es va convertir en una de les marques de moda més populars, en gran part gràcies al gran èxit que ha obtingut la marca amb la seva col·laboració amb Nike i la seva popularitat amb els influencers.
Amb una visió clara d'enllaçar la realitat de com s'utilitza la roba i l'expressió artística de l'alta costura, el director creatiu i dissenyador Virgil Abloh va explorar conceptes en l'àmbit de la cultura juvenil en el context contemporani.
La perspectiva visionaria de la marca en el mitjà de la moda continua sent iconoclasta i profundament conceptual, però accessible a una àmplia audiència global. La cultura de carrer transformada en un moviment artístic.

L'herència de Virgil Abloh: Ibrahim Kamara

Conegut pel seu treball radicalment innovador, Ibrahim Kamara ha estat descrit com una de les veus creatives més emocionants d'una generació. El seu punt de vista distintiu és atrevit. Inspirat per el punt de vista de Virgil Abloh cap al seu art, nodreix un col·lectiu de ments creatives que representen el millor en la seva categoria i tenen una connexió forta i personal amb Virgil. La relació d'Ibrahim amb Virgil i Off-White, nascuts i avivats a través d'Instagram, va florir tant personal com professionalment en els últims 3 anys creant un fort vincle basat en el respecte mutu i els valors compartits.