Un Concept Store

Molt més que una boutique de luxe a Andorra

L'any 2002, després d'una existosa experiència en el món de la moda en general, i del calçat en particular, Sonia Yebra i Robert Cassany decideixen emprendre un nou projecte relacionat amb la moda, però de major envergadura.

GALLERY: UN ADN 100% MODA

Una boutique de prêt-à-porter de luxe a Andorra, un aparador de les noves tendències

Es tracta d'un espai contemporani, totalment dedicat al món de la moda, un aparador de les últimes tendències dirigit a la dona d'avui. La botiga Gallery va obrir l'1 d'abril de 2003; convertint-se així en un nou concepte de botiga, on un talentós equip d'estilistes s'uneix als més aclamats dissenyadors per a oferir una atenció exclusiva i totalment personalitzada.

 

Un espai dedicat a la moda

Un nou concepte de boutique en la qual els estilistes més en voga i els millors creadors poden exposar el seu talent i els clients beneficiar-se d'un servei de qualitat personalitzat.

350 metres quadrats totalment destinats a les tendències

Després d'una exitosa trajectòria, Gallery es trasllada a un nou espai en 2009, on l'arquitecte interiorista Francesc Pons (seleccionat pel seu exquisit sentit de l'elegància) s'encarrega de crear un concepte més avantguardista i industrial, aconseguint així convertir els 350 metres quadrats del local en un espai agradable i acollidor, dedicat a les noves tendències per home i dona.

L'espai Gallery, molt més que una boutique de luxe a Andorra

Un Concept Store

A la boutique Gallery no només trobarà les últimes tendències de moda, si no que disposarà d'un servei d'assessorament d'estilistes professionals entre d' altres beneficis.

Una boutique de luxe en el cor d'Andorra La Vella, i molt més ...

 

Sonia Yebra & Robert Cassany

Sonia Yebra i Robert Cassany, creadors i propietaris de l'Espai Gallery, amb una formació empresarial i financera com a base, i abans de res empresaris i enamorats del món de la moda.
Molt més allà dels seus coneixements, Sonia sempre ha mostrat una sensibilitat especial per l'estètica i el disseny; des de molt jove participa en diversos projectes de disseny d'interiors i de moda. A partir de 1998 Sonia es dedica exclusivament a la creació de boutiques, en el marc del món de la moda.

El futur de Gallery

Una de les nostres prioritats és ser la referència en moda & tendències a Andorra. L'objectiu de la boutique de prêt-à-porter de luxe Gallery és romandre en constant evolució, i oferir el servei més complet així com els millors productes als nostres clients.