Espai Gallery a Pyrénées

La adreça confidencial de moda a Andorra

Situat en la primera planta dels Grans Magatzems Pyrénées d'Andorra, trobarà un espai dedicat a la moda actual, on trobarà les últimes tendències de moda, bosses, sabates i accessoris.

 

UNA SELECCIÓ DE MARQUES EXCLUSIVES A ANDORRA


El sorprendran una gran selecció de marques, marques modernes boho chic, Self-Portrait, amb una àmplia oferta de vestits de coctel i Ganni, una marca danesa, moderna i casual chic de dia.

A part de trobar peces de roba exclusives, en l'Espai Gallery també destaca la selecció de calçat amb marques com Stuart Weitzman, Tory Burch, Isabel Marant i els complements més actuals. Les botes MOU són un must de l'hivern i podràs descobrir les que més s'adapten als teus outfits, les ultimes tendencies entre els influencers.

Cal destacar l'espai Pop-Up que cada mes s'actualitza amb les marques top de luxe. Podràs fer-te amb les peces més desitjades.

Espai Second Life de Gallery

L 'Espai Second Life permet donar una segona vida a les bosses i accessoris de luxe que tenim oblidats en l'armari. Podràs comprar i vendre articles exclusius com a bosses vintage de Hermés, Gucci, Bottega Venetta, Yves Saint Laurent, Prada, Chanel, Balenciaga, Goyard o Loewe entre d'altres.