Política de Privacitat i protecció de dades personals

Benvingut a la web que FEST, SL es posa a disposició dels seus clients. Aquesta web té un caràcter informatiu i comercial i conté enllaços a webs d’empreses del grup que es regeixen per la seva pròpia política de privacitat.

Si vostè és usuari del web gallery.ad a continuació trobarà tota la informació sobre el tractament de les seves dades personals.

 

1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

 

El responsable del tractament de les seves dades personals és:

 • FEST, SL, (en endavant referida com FEST, SL) domiciliada a l’avinguda Meritxell, 61 - 63, AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra) i correu electrònic de contacte gallery@fastmoda.ad i telèfon 810 950.

Pot contactar amb el delegat de protecció de dades a gallery@fastmoda.ad

FEST, SL és una entitat que forma part del Grup Pyrénées.

 

2. RECOLLIDA I CATEGORIES DE DADES, FINALITATS DEL TRACTAMENT, BASE JURÍDICA DEL TRACTAMENT I TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES PERSONALS

 

2.1. Recollida de dades

 

Les seves dades personals poden ser recollides en els següents moments:

 • Quan efectuï el registre a una de les nostres webs per fer compres o gestionar comandes.

 • Quan efectuï compres des del web ja sigui com a client o com convidat.

 • Quan es registri al portal d’ofertes de treball.

 • Quan es presenti com a candidat a un procés de selecció.

 • Quan un cop registrat gestioni el seu perfil o utilitzi les funcions del seu espai personal.

 • Si es registra a la newsletter/butlletí de notícies per rebre comunicacions comercials.

 • Podrem recollir dades en el marc de consultes i reclamacions que ens pugui presentar.

 

2.2. Categories de dades personals

 

Podem tractar i recollir les següents categories de dades personals dels usuaris:

 • Dades d’identificació: nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, DNI, passaport, identificador de client, identificador de client MyPyri.

 • Dades comercials: informació sobre productes comprats i serveis contractats o a la cistella i també informació sobre cupons o descomptes que vulguin bescanviar.

 • Dades bancàries: tractarem les dades que ens faciliti per gestionar el pagament de les compres realitzades.

 • Dades professionals: quan existeixi la opció d’identificar-se com a treballador d’una de les empreses del Grup Pyrénées, podrem validar aquesta dada i oferir-li descomptes específics per a treballadors.

En el cas de les persones que es registrin al portal d’ofertes de treball, podrem tractar les dades següents:

 • Dades d’identificació: nom i cognoms, telèfon, correu electrònic.

 • Característiques personals: idiomes, gènere, edat.

 • Dades professionals: tractarem la informació que ens faciliti sobre la seva experiència laboral.

 • Dades acadèmiques: tractarem dades sobre la seva formació acadèmica.

En cap cas, recollim i/o tractem dades personals que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, tampoc tractarem dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a salut o a la vida sexual o les orientacions sexuals.

 

2.3. Tractament de dades de menors d'edat

 

La nostra web està dirigida a majors d’edat i només està previst tractar dades de menors d’edat en el cas de persones que es registrin al portal de treball i que en tot cas han de ser majors de 16 anys. El registre d’usuaris estarà limitat a majors de 18 anys sempre que la web ofereixi productes que segons la normativa vigent estiguin restringits per edat, com son per exemple, l’alcohol i el tabac.

Si considera que el seu fill, filla o representat menor d’edat ens ha facilitat dades personals, si us plau contacti amb nosaltres.

 

2.4. Finalitats dels tractaments

 

Les dades facilitades en el marc de la relació amb els usuaris de la web podran ser utilitzades per a les finalitats relacionades a continuació:

Finalitats específiques per clients i usuaris registrats:

 • Per gestionar el seu registre com client: verificar la informació facilitada, crear un espai d’usuari amb les seves dades, que serà accessible des del web.

 • Per gestionar el seu registre com convidat verificar la informació facilitada, crear un espai d’usuari convidat amb les seves dades, que serà accessible des del web.

 • Gestionar la seva activitat de compra al web, això inclou:

  • Gestió de la cistella de la compra

  • Gestió de la compra: pagament, facturació, enviament.

 • Mantenir actualitzat el seu espai d’usuari amb la informació que ens vagi proporcionant i que es vagi generant per la seva activitat.

 • Gestionar les seves preferències i autoritzacions.

 • Bescanvi de cupons o gaudi de promocions.

 • Si el seu usuari s’identifica com usuari de MyPyri les dades de les seves compres s’utilitzaran conforme les condicions generals i la política de privacitat de MyPyri.

Finalitats específiques per usuaris registrats al portal d’ofertes de treball:

 • Per gestionar el seu registre al portal d’ofertes de treball verificar la informació facilitada, crear un espai d’usuari les seves dades, que serà accessible des del portal.

 • Gestionar les candidatures i cedir les dades a l’empresa convocant quan el candidat apliqui a l’oferta de treball concreta.

 • Gestions relacionades amb el procés de selecció de personal

 • Mantenir actualitzat el seu espai d’usuari amb la informació que ens vagi proporcionant el candidat o i que es vagi generant per la seva activitat.

Finalitats comunes a tots els usuaris:

 • Interactuar amb vostè quan es dirigeixi a nosaltres per resoldre consultes, dubtes o reclamacions.

 • Enviar-li comunicacions comercials.

 • Enviament d’enquestes de satisfacció i de qualitat

 • Tractament de les seves dades amb finalitats estadístiques

 

2.5. Bases jurídiques dels tractaments

 

Les dades personals podran ser objecte de tractament de conformitat amb una o vàries de les següents bases de legitimació:

 • El tractament és necessari per a l’execució del contracte, ja sigui el contracte de compra vinculat a una comanda o el contracte de treball vinculat a un procés de selecció.

 • El tractament es realitza de conformitat amb l’eventual consentiment informat que el client hagi atorgat segons el cas. Concretament, el registre dels usuaris i l’enviament de la newsletter es realitza en base del seu consentiment.

 • El tractament és necessari per complir amb les nostres obligacions legals.

 • El tractament es realitza per a la consecució dels nostre interès legítim. Com és el cas del tractament realitzat per l’enviament de les enquestes de satisfacció i qualitat, o el tractament de dades amb finalitats estadístiques. Tot això, sempre tenint en compte que el nostre interès respecti els interessos, drets i llibertats fonamentals dels afectats.

 

2.6. Termini de conservació de les dades

 

Les dades personals seran tractades durant el període necessari per a complir les finalitats establertes en aquest document i sempre que el client mantingui el seu compte actiu, la inactivitat durant un període de 5 anys suposarà la supressió del perfil, sense perjudici de poder conservar la informació personal en compliment de les disposicions de les lleis i normatives pertinents, especialment en relació als terminis legals de prescripció, i per a la formulació, exercici o defensa de reclamacions.

El criteri que seguim ve determinat per la finalitat de les dades recopilades i el compliment d’aquest fi i, els períodes de conservació obligats segons els requisits contractuals i normatius.

 

3. CATEGORIES DE DESTINATARIS I TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES

 

En cas que sigui necessari per aconseguir les finalitats anteriorment mencionades, les seves dades personals es podran transmetre a les següents categories de destinataris:

 1. Proveïdors de serveis que hagin de tractar dades personals en qualitat d’encarregats del tractament, incloent entitats que conformen el Grup Pyrénées i que han de tractar les dades amb finalitats administratives internes;

 2. Administracions Públiques competents, en els casos previstos a la Llei i per a les finalitats en elles definides, i

 3. Empreses del Grup Pyrénées que publiquin ofertes de treball. Aquestes empreses rebran la informació dels candidats del portal de treball que apliquin a la candidatura que han publicat.

 4. Altres tercers quan sigui necessari per a prestar un servei sol·licitat i/o contractat per vostè, com son les empreses de missatgeria o paqueteria que han de realitzar l’entrega de productes, o les empreses que prestin serveis associats a les compres realitzades.

L’informem que no es preveu realitzar transferències de dades a tercers països o organitzacions internacionals que es trobin fora de la Unió Europea.

 

4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS

 

L’informem que, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, a la limitació del tractament, i d’oposició i a la portabilitat de les dades, i també relatius a les decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils.

Tanmateix l’informem que en aquells casos en què el tractament es basi en el seu consentiment, vostè té dret a retirar el seu consentiment sense que això afecti la licitud del tractament de les referides dades basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Vostè podrà exercir els anteriors drets enviant un correu electrònic a l’adreça: gallery@fastmoda.ad. Si ho desitja també ens pot escriure a l’adreça l’avinguda Meritxell, 11, AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra).

Li recordem també, que en qualsevol moment vostè podrà contactar amb el nostre delegat de protecció de dades i interposar una reclamació davant de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades https://www.apda.ad.

 

5. SEGURETAT

 

El tractament que es durà a terme amb les seves dades personals està sotmès al més estricte deure de confidencialitat, i que s’han establert les mesures necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir la seguretat de les seves dades personals i evitar la seva alteració, mal ús, pèrdua, robatori i tractament i/o accés no autoritzat.

 

6. COOKIES

 

El lloc web utilitza Cookies tècniques, analítiques, de preferència i publicitàries. Les Cookies susceptibles de ser instal·lades poden ser pròpies o de tercers. El lloc web disposa d’una política de Cookies informativa sobre la instal·lació i ús de la informació recollida per les Cookies també posa a disposició de l’usuari d’un panell de Cookies que permet a l’usuari configurar les Cookies i instal·lar només les Cookies de la seva elecció.

 

7. MODIFICACIONS

 

Aquesta Informació addicional està subjecta a modificacions de manera periòdica d’acord amb la legislació aplicable en cada moment.

 

Darrera actualització el 19 de setembre de 2022.