MSGM Dissenyador de roba

MSGM

Dissenyador de roba

La marca de moda d'italiana MSGM va néixer l'any 2008 sota la direcció del seu fundador, Massimo Giorgetti. Gallery, la referència essencial del luxe a Andorra, ofereix la possibilitat de reservar i comprar al millor preu, moltes de les peces de la seva col·lecció.

E-Shop

Dissenyador de roba

Compri la roba a Gallery!

La boutique de luxe a Andorra Gallery li permet adquirir al millor preu MSGM, roba d'alta gamma. No dubti a reservar i comprar en línia!

Dissenyador de roba
Dissenyador de roba

MSGM, marca italiana de moda i tendència

L'aportació d'una nova idea

A la fi de l'any 2000, Massimo Giorgetti va aconseguir fer-se un nom en el món del luxe. Amb una carrera que el va portar a treballar amb les millors botigues i sales d'exposició d'Itàlia, el creador de l'etiqueta MSGM té una reputació a l'altura del seu talent. Tota una gesta si es considera que aquest antic DJ no té una veritable formació en moda!

Secundat per Vogue

El seu enfocament festiu i iconoclasta de prêt-à-porter és aclamat unànimement per la comunitat, la premsa especialitzada i els clients més exigents. Consagrat l'any 2010 per Vogue com a director creatiu de l'any, Giorgetti combina subtilment l'esperit clàssic del segle XX i el sentit de la modernitat o la innovació. Gran amant de la música independent i de l'art contemporani, utilitza la seva sensibilitat en les peces de moda que dissenya amb matèries inesperades, colors explosius, i l'estil urbà molt benvolgut entre els més joves.

Dissenyador de roba

El toc Massimo Giorgetti

Un precursor de l'enfocament de la roba pop-art!

A la roba de MSGM sol aparèixer una tendència a la fantasia, que mai va en detriment de l'elegància o del bon gust. Els seus patrons eclèctics i audaços per al streetwear o més clàssics, sempre mostren el mateix tall elegant, polit i refinat.

Les dones que busquin estampats enlluernadores amb tocs de pop-art estaran encantades, i els homes àvids d'un estil casual, d'accent algunes vegades lúdic, es veuran igualment fabulosos!

MSGM té definitivament tot per a seduir!

Una cosa és certa: MSGM va obrir el camí per al disseny d'una moda forta i acolorida, dirigida a una clientela exigent que creix constantment. Les it girls Olivia Palerm i Jessica Alba no han pogut resistir-se als seus encants.