Gallery Second Life

Sabies que en els nostres armaris hi ha un 20% de peces que mai ens posem?

Vendre articles pre-estimats ens permet poder renovar el nostre armari, alhora que financem la seva següent compra. A més, així s'augmenta el cicle de vida dels accessoris reduint la seva petjada de carboni i millorant la sostenibilitat del planeta.

 

 

 

 

COM FUNCIONA?

1- Porta la teva bossa o accessori: Emplena un senzill formulari amb les teves dades personals i les dades de l'article.

2- Aquesta informació serà revisada pels nostres experts que t'aconsellaran un preu de venda i després de la teva aprovació, l'article serà posat a la venda en nostre espai Gallery de Pyrénées.

3- El teu article es mantindrà a la venda durant 3 mesos. Si és comprat, rebràs immediatament una notificació i el pagament (xec o transferència) per l'import d'aquest. També pots triar una targeta de compra Gallery per l'import +10% de regal per a utilitzar en totes les nostres botigues. Si no es ven, parlem i valorem.

4- En qualsevol moment pots decidir retirar la teva bossa o accessori de la venda.

 

QUINA ÉS LA NOSTRA COMISSIÓ?

Pregunta'ns i t'informem.
Pots trucar al +376 810 900 o enviar un correu electrónic a: contact@fastmoda.ad

 

GARANTIES

Tenim un equip de moderadors especialitzat al teu servei per a ajudar-te a posar el preu adequat.
Servei d'atenció al client a la teva disposició. Accessible per telèfon o correu electrònic per a resoldre qualsevol dubte.
Els articles venuts passen per un control i una autenticació físics per part dels nostres experts.