Courrèges Marca de moda

Courrèges

Marca de moda

Una marca amb un estil visionari: Courrèges sempre s'ha caracteritzat per promoure un univers radical i propi perfectament reconegut. Dissenys ultramoderns pensats per a adaptar-se a les corbes femenines i inspirats en l'arquitectura i geometria són el seu segell d'identitat. El resultat: Una estètica futurista i sexy totalment desitjable.

E-Shop

Marca de moda

COURRÈGES A GALLERY ANDORRA

Visita Gallery Andorra i descobreix la selecció de Courrèges més revolucionària i gaudeix del millor shopping!
No perdis l'oportunitat de fer-te amb la marca del moment i compra els bàsics més sexys de Courrèges per molt menys.
Marca de moda
Marca de moda

LA HISTORIA D'UN CREADOR FUTURISTA

L'any 1961, André Courrèges, dissenyador futurista i pop per excel·lència decideix fundar la seva pròpia marca després d'haver-se format com a modista a Balenciaga.
La seva va ser una revolució sense precedents que va posar potes enlaire un important nombre de convencions socials i va introduir la ciència-ficció a la moda. Va promoure un disseny basat en materials assequibles, com el PVC, va pujar els baixos de les faldilles i va contribuir a l'emancipació femenina.
André Courrèges va ser un dels dissenyadors més rellevants i revolucionaris de la indústria de la moda del segle XX. Marca de moda

NICOLAS DI FELICE, ENCARREGAT DE CONTINUAR AMB EL LLEGAT DE COURRÈGES

Va començar a treballar a Balenciaga a les ordes de Nicolas Ghesquière. Allà es va convertir en la mà dreta del dissenyador francès, que va tornar a comptar amb ell quan va fitxar com a director creatiu de Louis Vuitton.
Va assumir la direcció creativa de Courrèges l'any 2020 per a continuar amb el llegat tan complex i representatiu de la marca francesa.