Coach Especialistes en marroquineria des de 1941

Coach

Especialistes en marroquineria des de 1941

Coach va néixer als Estats Units, concretament a Nova York, com una firma de marroquineria.

Sorgida l’any 1941, l'originalment coneguda com a Manhattan Leather Bags, comença en un loft on sis artesans elaboren a mà una col·lecció d'articles de pell: bosses i carteres per a dones i homes, inspirades en el cuir adobat dels guants de beisbol. Les personalitats més exclusives de la Manhattan van quedar encantades amb els seus dissenys. Fins i tot, els consumidors més exigents van començar a buscar la qualitat i naturalesa única de l'artesania Coach.

Durant els anys 70 la companyia creix amb nombrosos punts de venda i és a la fi dels anys noranta quan es pot comprar una bossa de Coach a qualsevol punt dels EUA i el Canadà gràcies a l'obertura de la seva botiga en línia.

Amb l'arribada del segle XXI, comença la internacionalització de la signatura, que passa a vendre's en l'emergent mercat asiàtic i posteriorment a Europa.

E-Shop

Especialistes en marroquineria des de 1941

Un referent per a les celebrities

Marca de referència per a moltes celebrities, principalment estatunidenques, l’any 2013 Coach va prendre la determinació d'anar un pas més enllà i contractar a Stuart Vevers, que estava en aquell moment dissenyant per a Loewe (una altra signa insígnia del treball amb cuir) perquè consolidés la línia de prêt-à-porter.
Especialistes en marroquineria des de 1941
Especialistes en marroquineria des de 1941

Especialistes en marroquineria des de 1941

Una bossa per a cada ocasió

A la nostra botiga Gallery trobaràs una varietat de bosses amb siluetes atemporals i modernes.

L'original d'estil coixí, una bossa tote amb monograma, per a un estil informal una bossa hobo folgat o, per a un toc sofisticat, descobreix l'elegant bossa bucket Coach de pell.

Tria entre els minibolsos i les bosses càmera de Coach per a guardar tots els teus objectes essencials. Porta el teu look del dia a la nit amb una sofisticada bossa bandolera Coach en els clàssics tons negre, blanc i marró.