L'Essència de l'Estil Italià en la Nova Col·lecció per a Homes de Herno

1/5/2024

En el principi, va ser l'aigua. La que fa fluir la vida. La que crea…

Ja sigui en el riu o en el llac, en la pluja o en la boira, en la neu o en la humitat l'aigua és l'element en el qual s'inspira la signatura.

Giuseppe Marenzi i la seva dona Alessandra Diana van intuir la possibilitat de fer negoci i van crear l'impermeable a partir d'aquell cotó de 1948, tractat amb oli de ricí procedent d'avions abandonats per la guerra.

Després dels impermeables, a mitjans de la dècada de 1950, van arribar les peces femenines i els abrics reversibles de caixmir teixits a mà.

Les peces més emblemàtiques de Herno, com els seus elegants abrics i jaquetes, han adornat els armaris dels amants de la moda a tot el món. Ara, amb el llançament de la seva nova col·lecció de primavera-estiu, la marca presenta una reinterpretació fresca i moderna dels clàssics intemporals.

Visita la nova col·lecció en el nostre Corner de Pyrenées

La nova col·lecció de Herno ofereix una àmplia gamma de peces masculines, des de jaquetes perfectes per a les nits fresques d'estiu fins a elegants polos i camises que combinen estil i comoditat per a l'home contemporani.

Amb teixits d'alta qualitat i atenció al detall, cada peça de la col·lecció reflecteix el compromís de Herno amb l'excel·lència i l'elegància.

Jaquetes Lleugeres per als Dies Assolellats

Per als dies càlids de primavera i estiu, Herno ofereix una àmplia selecció de jaquetes lleugeres que combinen estil i funcionalitat. Confeccionades amb teixits transpirables i detalls acuradament dissenyats, aquestes jaquetes són el complement perfecte per a qualsevol outfit de temporada.

Polos i Camises: Elegància Casual per a l'Home Modern

Descobreix la varietat de polos i camises que fusionen l'elegància italiana amb un toc d'estil casual. Amb talls impecables i teixits d'alta qualitat, aquestes peces són ideals per a qualsevol ocasió, des de reunions informals fins a esdeveniments socials.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES