GALLERY SECOND LIFE -  ¡Dale una segunda vida a tus bolsos de lujo!

GALLERY SECOND LIFE - Dona-li una segona vida a les teves bosses de luxe!

1/8/2023

Des de Gallery Andorra volem canviar la forma en la que consumim moda i alleujar la pressió ecològica sobre el nostre planeta i la seva població. Sabies que, estenent 9 mesos la vida d'un article, podries reduir el seu impacte ecològic en un 30%? Digues no al fast fashion i col·labora en el nostre projecte Gallery Second Life que torna amb més força que mai, per a donar-li una segona vida a les bosses que més hem estimat.

PER QUÈ COMPRAR UNA BOSSA DE LUXE DE SEGONA MÀ?

En una economia circular, s'eliminen els residus i la contaminació, transformant el model d'economia lineal en un model circular. En comptes d'acabar a l'abocador, els materials i productes, al final del seu ús o vida útil, es reciclen o revenen. Això dona als materials i productes una segona vida, i amb sort una tercera i després una quarta, etc.

COM FUNCIONA GALLERY SECOND LIFE?

Vine a una de les nostres botigues amb la teva bossa de luxe que vulguis vendre. Els nostres experts taxaran l'article i et contactaran perquè conjuntament acordeu el preu a rebre quan l'article es vengui. Es posarà a la venda en el nostre espai Gallery Second Life en Pyrénées. I una vegada venut rebràs el preu acordat. Així de fàcil!  

LES BOSSES MÉS DESITJADES EN GALLERY ANDORRA

Visita el nostre espai Gallery Second Life situat a la primera planta del Centre Comercial Pyrénées al centre d'Andorra la Vella i podràs trobar des dels models més icònics de Gucci, Louis Vuitton, Gyvenchy, Loewe o Prada, fins a edicions especials, limitades o dissenys únics de Chanel o Hermès. Sempre gaudint d'un preu excepcional i ajudant al planeta.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES