Descobreix les nostres noves marques

Descobreix les nostres noves marques

1/9/2023

Si busques submergir-te en el món del luxe i l'elegància, Gallery Andorra és el lloc ideal per tu. La nostra botiga multimarca en el cor dels Pirineus ofereix una acurada selecció de marques de renom internacional que personifiquen l'estil i la qualitat. Entre les noves firmes que trobaràs en el nostre exclusiu espai es troben Autry, Barbour i Alanui entre d’altres. Cadascuna d'elles, porta en si una història única i un compromís indestructible amb l'excel·lència en disseny i fabricació.

Autry: Un Clàssic Modern

Inspirant-se en l'herència del calçat esportiu estatunidenc, Autry fusiona l'autenticitat vintage amb detalls contemporanis. Les seves sabatilles, són perfectes per a un look sofisticat però relaxat.

Barbour: Tradició Britànica i Elegància Atemporal

Barbour, una marca britànica amb més d'un segle d'història, és sinònim de qualitat i estil. Les seves jaquetes encerades i accessoris s'han convertit en icones de la moda, apreciats tant per la seva durabilitat com per la seva estètica clàssica.

Alanui: Art Teixit en Cada Peça

Les peces de punt d’Alanui són autèntiques obres d'art. Cadascuna està acuradament confeccionada a mà a Itàlia i compte una història a través dels seus intricats dissenys i colors vibrants. Un suèter o una jaqueta Alanui és molt més que una peça de vestir: és una declaració de moda.

Et convidem a visitar-nos i experimentar l'elegància i l'exclusivitat que aquestes marques poden oferir al teu guarda-roba.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES