Zimmermann Dels mercats de Paddington a les passarel·les

Zimmermann

Dels mercats de Paddington a les passarel·les

Les germanes Nicky i Simone Zimmermann van fundar la marca l’any 1991. Tot va començar a Sídney, quan Nicky Zimmermann, que va assistir a l'escola de disseny, va començar a dissenyar peces des del garatge dels seus pares i a vendre-les en els mercats de Paddington, on podia veure de primera mà com responien les dones a la seva roba. La seva germana Simone es va unir a ella més tard, al 1991 i durant el  1992 van obrir la seva primera botiga.

E-Shop

Dels mercats de Paddington a les passarel·les

Roba bonica de manera bonica

Zimmermann ha irromput en l'escena internacional amb botigues a Europa i els Estats Units. En part, aquest triomf es deu al fet que en el seu ADN va implícit el compromís de "fer roba bonica de manera bonica", amb la seva artesania sostenible i la seva producció responsable.

Dels mercats de Paddington a les passarel·les
Dels mercats de Paddington a les passarel·les

La “Noia Zimmermann”

La "noia Zimmermann" pot descriure's com a brillant, a la moda i amb un estil elegant. Sol tenir bon ull per als teixits de gamma alta i el tall magistral. Busquen la combinació perfecta del romanticisme bohemi amb la senzillesa moderna.

Dels mercats de Paddington a les passarel·les

L'elegància de Zimmermann a Gallery

Descobreix els dissenys més característics de Zimmermann a Gallery: Els seus vestits i bikinis, així com els seus conjunts de dues peces, shorts i mocadors de seda.

Els seus vestits adopten una estètica capritxosa i etèria centrada en paletes de colors clars i siluetes femenines, combinant el romanticisme bohemi amb la senzillesa moderna.

Quan un pensa en Zimmermann, li ve a la ment un ambient refinat i divertit sota el sol. El seu ús de colors efervescents, siluetes coquetes i detalls cridaners és perfecte per a passar les vacances davant del mar.