Yves Salomon  Dissenyador de roba

Yves Salomon

Dissenyador de roba

Durant tres generacions la casa Yves Salomon ofereix elegants col·leccions dissenyades a partir de pells i cuirs naturals. Gràcies a Gallery, la boutique de luxe a Andorra, podrà reservar en línia peces d'aquesta marca, referència en el món del prêt-à-porter d'alta gamma.

E-Shop

 Dissenyador de roba

Les peces Yves Salomon a preus andorrans

Comprant la peleteria de Yves Salomon a Gallery, la boutique de luxe a Andorra, vostè estalviarà en les seves compres!

 Dissenyador de roba
 Dissenyador de roba

Els inicis d'un imperi de luxe

De Sibèria a França

Gregory Salomón és el responsable de la signatura Yves Salomon. Exiliat a Sibèria l'any 1910, va ser el primer d'una llarga dinastia a dedicar-se al comerç de pells i cuirs.

La seva arribada a França coincidia amb el seu veritable desig de treballar amb aquests materials, encara poc estesos en el món de l'alta costura. La saga de roba i pells Yves Salomon havia començat.

El rastre dels més grans dissenyadors

Després de 1970 i el debut oficial de la casa Yves Salomon, els grans noms del disseny i el luxe han treballat en la gestió de les col·leccions, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler i Azzedine Alaïa.
Aquests joves dissenyadors van aportar el seu gra de sorra amb dissenys innovadors i colors brillants per a abrics, jaquetes, armilles, reforçant al mateix temps la forta identitat de les peces de Yves Salomon.

 Dissenyador de roba

La roba Yves Salomon, la referència en matèria de pells

L'estil de peces Yves Salomon

Avui dia, el llegat de la marca Yves Salomon marca les directrius del sector de la confecció de pell i cuir d'alt standing.

Gràcies a l'ús de noves tècniques, Yves Salomon treballa teixits i pells inimitables, confortables, flexibles i lleugeres, confeccionades sobre una gamma de talls moderns. Les diferents col·leccions estan disponibles en tons acuradament orquestrats, amb una escala de colors que faran les delícies de la clientela més exigent.

Pells pràctiques i luxoses al millor preu

Després de gairebé mig segle, Yves Salomon culmina el disseny de peces i pells, sense fingida ostentosidad. Es presta molta atenció a qualitat dels productes així com als seus preus, raonables si els comparem amb les tarifes que existeixen en el món de luxe.