Vince New York Dissenyador de roba

Vince New York

Dissenyador de roba

Amb seu a Nova York, Vince és una marca contemporània, més coneguda per utilitzar fabricacions de luxe i tècniques innovadores per a crear un assortiment de peces que combinen la utilitat urbana i un desenfadat estil modern. Dissenys bàsics d'inspiració novaiorquesa, que fidels a un esperit minimalista i refinat, proposen looks atemporals.

E-Shop

Dissenyador de roba

*NEW *COLLECTION VINCE, L'ESTIL DE LES CELEBRITIES

Celebrities de la talla de Kate Hudson, Renee Zellweger, Madonna, Kristin Kreuk, Kate Moss, Teri Hatcher, Kaley Cuoco, Rachel Bilson, Rose McGowan, Joanna García, Jessica Simpson, Lori Loughlin, Mischa Barton o Jennifer Aniston, són reconegudes figures que han decidit lluir peces de la new collection Vince NOVA YORK.

Dissenyador de roba
Dissenyador de roba

JERSEIS DE CAIXMIR I T-SHIRTS DE VINCE NOVA YORK, UNS BÀSICS DE LUXE

Amants de les peces bàsiques de luxe, són experts en el tractament de fibres naturals com el cotó, el caixmir o la llana verge. Seleccionen minuciosament les matèries primeres amb les quals elaboren jerséis bàsics o les clàssiques t-shirts de Vince. Disponibles en una paleta de 36 tonalitats, la seva suavitat i agradable tacte, s'han convertit en l'emblema de la companyia. Vince NOVA YORK presenta l'any 2017 una col·lecció que aporta una increïble sofisticació al teu estil diari, sense deixar de costat la comoditat, així com una línia de peces de confecció impecable en tons neutres o blocs de color. Dissenyador de roba

VINCE NOVA YORK, JA DISPONIBLE A LA TEVA BOTIGA DE LUXE EN LÍNIA A ANDORRA

Vince Nova York, la companyia que té la seva seu a Los Angeles, actualment està disponible en una gran quantitat de cadenes especialitzades en retail com les reconegudes : Saks Fifth Avenue, Bloomingdales, Barneys, Fred Segal i Neiman Marcus.

Actualment compta amb 2.400 punts de distribució en aproximadament 40 països i ara també disponible a Gallery.