Theory Dissenyadora de roba

Theory

Dissenyadora de roba

Les seves peces essencials, reflecteixen una elegància basada en delicades textures amb detalls mínimal. De proporcions subtilment enormes, els seus dissenys estilitzen perfectament la silueta aconseguint un toc sofisticat i natural. Descobreix les propostes de Theory a Gallery.

E-Shop

Dissenyadora de roba

THEORY A GALLERY

Malgrat seguir les tendències, sempre basa els seus dissenys en peces essencials per a tenir en el teu fons d'armari i la idea que evolucionen d'una temporada a una altra. Per això, ens encanta Theory! Descobreixi la selecció que Gallery ha fet per a vosté i gaudeixi les peces al millor preu!

Dissenyadora de roba
Dissenyadora de roba

ELS BÀSICS PERFECTES DE THEORY

Theory es va construir al voltant de la idea dels perfectes pantalons essencials i la camisa perfecta. Inicialment pretenia cobrir les necessitats de la dona treballadora moderna, però aviat va anar evolucionant. La firma va ser una de les primeres a incorporar teles elàstiques i Lycra en teles de roba esportiva, permetent que els pantalons fossin sexys, femeníns, còmodes i versàtils. Al llarg dels anys, a mesura que Theory s'ha convertit en una marca global i de lifestyle i les necessitats dels compradors han evolucionat, aquests pantalons essencials, s'han convertit en una col·lecció de siluetes de pantalons més rellevants, modernes i adequades per a cada temporada.

Dissenyadora de roba

LISA KULSON, LA INSPIRACIÓ DE THEORY USA.

Lisa Kulson, directora creativa de la signatura Theory USA, dirigeix la seva col·lecció cap a una dona que porta la comoditat de la roba que podria utilitzar-se tant a casa com en l'àmbit laboral. Aquesta temporada presenta una col·lecció plena de colors inspiradors i línies relaxades amb camises i jerseis oversize que embolcallen de comoditat a la dona.