Stuart Weitzman Dissenyador de calçat

Stuart Weitzman

Dissenyador de calçat

Stuart Weitzman, una marca líder en el segment de calçat de luxe per a dones, presta la màxima atenció a cada detall. Reconeguda per la seva alta artesania espanyola i l'excel·lència que distingeix cada producte, la marca té la capacitat de combinar moda, funcionalitat i comoditat en cada silueta.

E-Shop

Dissenyador de calçat

L'EXCLUSIVA COL·LECCIÓ DE STUART WEITZMAN JA DISPONIBLE A GALLERY ANDORRA

Compra ja la nova col·lecció de sabates i sandàlies de Stuart Weitzman a Gallery, la teva boutique de luxe preferida. Tindràs l'oportunitat d'adquirir els dissenys més exclusius de la temporada amb els preus més interessants d'Andorra.
Dissenyador de calçat
Dissenyador de calçat

STUART WEITZMAN, EL REI DEL CALÇAT ATEMPORAL

INNOVACIÓ AMB REMINISCÈNCIES CLÀSSIQUES

El dissenyador estatunidenc Stuart Weitzman s'ha guanyat el títol de “Rei del calçat atemporal”, gràcies a l'ús d'uns materials de primera i a l'artesania d'alta qualitat. La marca desenvolupa més de 400 models diferents cada temporada i les seves talles de calçat van des de la 35 a la 41. Treballa amb quatre amplades, aconseguint així que els seus dissenys s'ajustin al 100% de les dones. Moltes dones recorren al sabater Stuart Weitzman ja que els garanteix un disseny modern, glamurós i sexy. Tot en un. Al costat de Christian Louboutin i Manolo Blahnik, conforma l'elit del calçat de luxe

SABATES MADE IN SPAIN

Autèntic enamorat de la cultura espanyola va visitar per primera vegada el país l'any 1971 i des de llavors va decidir fabricar a Espanya. Concretament a Elda i Petrer (Alacant). Stuart Weitzman fabrica artesanalment en tallers amb més de 150 anys de tradició, aconseguint un acabat impecable. L'artesania i el saber fer espanyol passegen per les catifes vermelles de Hollywood amb celebritats com Kate Middleton, Michelle Obama, Beyoncé, Rihanna, Kendall Jenner, Giselle Bündchen i fins i tot la reina Letizia.

Dissenyador de calçat

LES SANDÀLIES NUDIST, UNA ICONA ATEMPORAL

UN DELS MODELS MÉS EMBLEMÀTICS DE STUART WEITZMAN

De tall minimalista, les sandàlies Nudist de Stuart Weitzman estan dissenyades per a estilitzar la silueta i ésser el centre d'atenció. Es tracta d'un dels dissenys més emblemàtics de la marca que es distingeix per unes tires fines i un taló molt elegant. Disponibles en una gran varietat de colors, acabats i altura de taló, són sens dubte una icona atemporal.