Stella McCartney Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Stella McCartney

Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Des de fa quinze anys, la filla del rei de la música pop Paul McCartney ha construït una sòlida reputació a través del treball i el seu talent. Les seves creacions inspirades en les seves idees ecològiques abarquen un ampli univers: roba, bosses, sabates i accessoris de moda. Gallery li ofereix nombrosos articles de la marca Stella McCartney a un preu inigualable.

E-Shop

Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Stella McCartney més econòmic: roba, sabates, bosses i accessoris

No dubti en escollir les col·leccions més emblemàtiques o les més recents de la disenyadora anglesa. Demani els seus articles de Stella McCartney on line y economitzi en les seves compres gracies a Gallery!

Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda
Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Un estil natural i inimitable

Una dissenyadora superdotada molt benvolguda

Diplomada a la prestigiosa St. Martins College of Art and Design a Londres, Stella McCartney ha treballat amb les marques més importants i els més destacats dissenyadors de moda com Gucci o Karl Lagerfeld. Capaç d'obrir una empresa de renom mundial a Nova York o de treballar amb un dels símbols del prêt à porter a bon preu H&M.

La seva participació en el disseny d'una col·lecció d'alta costura amb Christian Lacroix, a la primerenca edat de 15 anys, la va iniciar en el seu jove i prometedora carrera. Avui dia, Stella McCartney dissenya per si mateixa una experiència i un sentit de l'estètica unànimement lloats en el món de la moda.

L'elegància i la llibertat

Barrejant elements, aproximant-se a l'estil sobri i esportiu o lluint les últimes tendències en matèria d'estilisme, la dissenyadora mai ha abandonat, l'eix central que guia l'elaboració de les seves col·leccions: una total harmonia amb el medi ambient i el respecte per la naturalesa, en totes les seves formes. La roba, sabates, bosses i accessoris nascuts de la imaginació de Stella McCartney estan totalment dissenyats d'acord amb la fibra verda de l'artista!

Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Stella McCartney: roba, sabates, bosses i accessoris ecologistes i econòmics!

L'enfocament multidisciplinari és el seu credo

Stella McCartney ha aconseguit imposar els seus codis ecologistes en un univers molt ampli que s'estén des de la confecció de roba per a dones i nens, bosses i sabates, a la definició de perfums i accessoris de moda que ràpidament han aconseguit l'èxit. Tot amb una elevada exigència de qualitat. La icona de l'elegància anglesa sense inhibicions acaba d'iniciar l'aventura dels cosmètics.

Roba, sabates, bosses i accessoris Stella McCartney

La roba, bosses, sabates i accessoris de moda Stella McCartney sedueixen a les seguidores de les últimes tendències casual, igual que les seves amigues, les top models Naomi Campbell i Kate Moss.