Self-Portrait Marca de roba

Self-Portrait

Marca de roba

Sota la filosofia de luxe accessible, Self-Portrait s'ha posicionat com una de les marques imprescindibles en tan sols cinc anys. Amb seu a Londres i sota la direcció del seu fundador Han Chong s'ha consolidat com un èxit comercial gràcies a la seva proposta de vestits accessibles i contemporanis.

E-Shop

Marca de roba

El outfit perfecte està a Gallery Andorra

Buscar un outfit perfecte per a ocasions especials no sempre és una cosa fàcil. Gràcies a la preciosa selecció de Self-Portrait que trobaràs a Gallery Andorra, et resultarà molt més fàcil i econòmic.
Marca de roba
Marca de roba

L'ESTIL SELF-PORTRAIT

LA VISIÓ DE LA DONA DE HAN CHONG

En els dissenys de Self-Portrait, destaca l'encaix, entremesclen el discret i el cridaner en unes línies femenines i molt afavoridores; potser per això Kate Middleton, Meghan Markle, Miranda Kerr o Beyoncé han apostat en moments especials pels seus vestits. Chong sosté que la bellesa no hauria de ser una opció limitada a uns pocs.

L'encaix: L'element més representatiu de Self-Portrait

Encara que l'ús de l'encaix va ser el que en un primer moment va ajudar a diferenciar els seus vestits, avui la firma inclou en cada col·lecció nous dissenys, materials i motius que continuen fent les delícies de les dones que busquen una opció especial i accessible. El dissenyador i el seu equip dediquen molt temps al patronatge i a estudiar com senten els seus vestits, buscant una certa versatilitat en cada model, la qual cosa els fa perfectes tant per a un passeig per la platja com per a una nit especial.

Marca de roba

AZAELEA, UN VESTIT DE SOMNI

EL VESTIT PERFECTE PER A QUALSEVOL OCASIÓ

Delicat i tremendament femení, el vestit Azaelea és sens dubte una peça per a auto regalar-se. El seu estampat floral d'encaix, així com la seva infinita gamma de colors i diferents llargades disponibles, fan d'aquest disseny el vestit perfecte.