Saint Barth Del Carib al món sencer amb estil francès

Saint Barth

Del Carib al món sencer amb estil francès

Saint Barth és originària de Saint-Barthélemy, una illa al Carib que és una destinació de luxe molt popular d'origen francès. La marca s'ha inspirat en l'estil de vida relaxat i elegant de l'illa per a crear la seva línia de roba.

La influència francesa es reflecteix en l'estil i l'elegància de la marca.

E-Shop

Del Carib al món sencer amb estil francès

Dissenys exclusius amb els millors materials

Saint Barth sovint llança col·leccions exclusives que poden incloure detalls únics, estampats personalitzats i col·laboracions amb dissenyadors de renom.

Saint Barth és coneguda per utilitzar materials de la més alta qualitat en les seves peces, la qual cosa garanteix una sensació de luxe i comoditat per als qui les utilitzen.

Del Carib al món sencer amb estil francès
Del Carib al món sencer amb estil francès

Moda de Platja i de muntanya!

Saint Barth és una marca de roba de luxe coneguda pel seu enfocament en la moda de platja i de resort.

La marca s'inspira en la bellesa tropical de l'illa que porta el seu nom. Els seus dissenys sovint incorporen colors i estampats que evoquen l'exuberància de la vida al Carib.

A Gallery també disposem de les exclusives col·leccions d'hivern on podrà trobar des de jerseis per a un perfecte après ski fins a les bosses per a lluir en els dies freds d'hivern.

Del Carib al món sencer amb estil francès

Estil perfecte per al clima càlid

La roba de Saint Barth sol ser fresca, acolorida i perfecta per al clima càlid.

Ofereixen una àmplia gamma de peces, des de vestits de bany fins a vestits, bruses, pantalons i accessoris, tot dissenyat per a adaptar-se a un ambient tropical o de platja.