Roberto Collina Dissenyador de roba

Roberto Collina

Dissenyador de roba

Oferint a una clientela exigent roba de gamma alta des de fa més de mig segle, la casa de Roberto Collina és reconeguda per la qualitat, l'elecció en els seus materials i el seu estil sempre chic. Reservi i compri al millor preu la roba de les col·leccions de Roberto Collina a través de Gallery, la boutique de luxe a Andorra.

E-Shop

Dissenyador de roba

La roba Roberto Collina al millor preu a Gallery!

Situada a Andorra, la boutique de luxe Gallery li permet demanar nombroses peces de prêt-à-porter de Roberto Collina més econòmiques, en qualsevol cas, al millor preu del que trobarà en un altre lloc! 

Dissenyador de roba
Dissenyador de roba

Bolonya, bastió històric de la roba Roberto Collina

L'elegància italiana

Per a Roberto Collina, l'aventura a l'univers de la moda i del luxe es va iniciar a la regió de Bolonya, Itàlia, a principis de 1950.

El negoci familiar i el gust per l'elegància van orientar els negocis cap a les marques de luxe Made in Italy, la marca Collina és reconeguda per la selecció de teixits de valor: moher, caixmir, llana merino o alpaca, etc. Roberto Collina també és reconegut per ser especialista essencial en el punt.

Es té un gran control en la fabricació per a cada peça de les col·leccions d'home o dona gràcies a l'experiència artesanal millorada per l'ús racional de les tecnologies avançades.

Una sòlida reputació mai es discuteix

Dirigit des del seu inici a les boutiques de gamma alta, la marca es distingeix per la seva perícia, reconeguda pels més grans. L'estil Collina i la cura en la fabricació de cada peça enalteixen el lema: "Darrere de cada article hi ha una llarga història de recerca."

La roba Roberto Collina en el món

Roberto Collina és famós a tot el món, des de Nova York a Tòquio, passant per París o Londres. La firma compta amb col·laboracions de luxe amb Prada, Burberry, Cerruti 1881, Gérard Darel, Paul Smith o Golden Goose.

Dissenyador de roba

Un estil inimitable

Prop del cos


Proposant una gamma completa de roba amb un estil atemporal i opulent al mateix temps, sovint la reinterpretació dels codis clàssics de la creació d'un esperit retro, la roba Roberto Collina destaca per l'ús de materials naturals ultra suaus. La gamma de tons evoluciona en diferents tonalitats perfectament concebudes, amb un registre sovint pròxim a colors inspirats per la naturalesa.

El distintiu de la marca Roberto Collina són els talls sumptuosos, que es realitzen el més prop del cos per a un efecte silueta elegant particularment harmoniosa i refinada.