P.A.R.O.S.H Marca de moda

P.A.R.O.S.H

Marca de moda

Gallery, compta amb P.A.R.O.S.H. la marca que ofereix un "TOTAL LOOK" contemporani, al mateix temps que conserva l'estil vintage inspirat pels qui estimen els detalls refinats, el toc d'una atemporal adaptació que fa que cada article sigui únic. PAROSH, que cuida amb detall la qualitat dels materials triats, vesteix la dona atrevida que vol anar elegant amb un toc molt distintiu.

E-Shop

Marca de moda

Els teus articles de luxe preferits a Gallery Andorra

Si ets una amant del luxe, Gallery és la teva boutique de referència a Andorra. Gaudeix de les col·leccions més exclusives i els millors preus del Principat. Visita la teva boutique preferida i fes-te amb els teus articles de luxe.
Marca de moda
Marca de moda

ELS ANYS 80: LA FONT D'INSPIRACIÓ

L'ESSÈNCIA DE P.A.R.O.S.H.

Els seus estampats, inspirats en els anys 80, combinen enginyosament tons tènues amb cridaners colors. Fusió eclèctica entre passat i present, aquesta selecció de moda de dona coordina teixits confeccionats de manera artesanal amb accents d'influència militar.

L'obra magistral de Paolo Rosello

P.A.R.O.S.H. és l'obra personal de Paolo Rossello. Un dissenyador que sempre va tenir clara la seva vocació i des dels seus inicis, Paolo va customitzar peces vintage per als seus amics. Quan es va mudar a Florència per a estudiar arquitectura, les seves peces guanyaven adeptes.

Marca de moda

COL·LECCIÓ P.A.R.O.S.H.

LA REINTERPRETACIÓ DELS BÀSICS EN VERSIÓ CHIC VINTAGE

Dissenys bàsics amb un toc chic, atemporals amb detalls de modernitat. Així és la nova col·lecció que proposa la marca. Destaquen els jerseis de llana en una àmplia varietat de tons, les faldilles midi elàstiques, bruses de seda amb preciosos estampats i peces d'abric càlides i envolupants. Davant aquest insospitat èxit de les seves reinterpretacions, va decidir fundar la seva pròpia marca i així va ser com va néixer P.A.R.O.S.H. Les seves col·leccions confeccionades amb vestits vintage pakistanesos que desmuntava per a donar-los una nova vida en forma d'abrics multicolors o jerséis militars refinats i amb formes noves i després adornats amb pedreria i lluentons es van guanyar el favor del públic.