Mou Dissenyador de sabates

Mou

Dissenyador de sabates

La casa Mou ofereix des de principis del 2000 una gamma de sabates i botes d'excepció per a homes, dones i fins i tot nens! A Gallery, la boutique de luxe a Andorra, compra en línia al millor preu.

E-Shop

Dissenyador de sabates

Les Mou a Gallery!

A Gallery, la boutique de luxe a Andorra, demani les seves sabates Mou preferides amb la millor selecció.
Dissenyador de sabates
Dissenyador de sabates

L'esperit de la natura en el centre de la creació

La marca Mou va néixer en 2002 a Portobello Road, ple centre de Londres. La seva filosofia: crear sabates i botes d'alta qualitat, al mateix temps que protegir la natura. Lidiar amb l'estrès i la rutina imposada pel ritme frenètic de la societat contemporània, advocant pel benestar i el saber viure.

Artesania de gamma alta

Shelley Tichborne és la fundadora de la casa. En quinze anys, ha aconseguit imposar un concepte innovador per a la definició d'una sabata única combinant un producte tradicional fabricat amb mestratge i bellesa natural i les excepcionals matèries primeres, amb innombrables variacions de pell.

Existeix una gran varietat de sabates, botes i botins Mou. Embolicant perfectament el peu i oferint un confort suau i càlid! ideals quan el fred de l'hivern comença a fer-se notar. Són perfectes per a combinar-los amb pantalons slim o malles i per a qualsevol hora del dia.

Dissenyador de sabates

L'estil Mou

Luxe és, simplement, la paraula més apropiada per a definir les sabates, botes i botins de Mou. Les diferents peces de les col·leccions de la marca anglesa són fàcilment identificables pels seus materials càlids i naturals en el disseny. Les seves costures embuatades proporcionen una gran robustesa i una gran durada.
Els colors són sobris, sovint realçats amb tocs de colors brillants, brodats i pedreria.

Les sabates Mou indispensables?

Absolutament si! i,per a qualsevol ocasió i lloc! No oblidem que Mou és una referència de bon gust i d'alta qualitat per a una clientela exigent! Actrius com Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz s'han sentit atretes pel confort a tota prova, la seva originalitat i la dolçor del toc natural que els caracteritza.