Joseph Dissenyador de roba

Joseph

Dissenyador de roba

La sobrietat al servei de l'elegància de luxe, Joseph ofereix des de mitjans dècada de 1970 línies de prêt-à-porter, referents dins del món de la moda. Aconsegueixi a Gallery, la boutique de luxe a Andorra, les peces de les col·leccions Joseph i estalviï en les seves compres!

E-Shop

Dissenyador de roba

Gallery, el luxe a Andorra

Louise Trotter és la responsable de les peces de roba de look urbà i androgin, considerades ja de culte. No dubti a fer la seva comanda en línia i economitzi en les seves compres a Gallery, la referència essencial del luxe a Andorra.

Dissenyador de roba
Dissenyador de roba

Un pioner de la moda Made in England

El virus de la moda com un adolescent!

Joseph Ettedgui va néixer al Marroc. Quan tenia 14 anys, la seva família es va traslladar a Londres, on la seva vida va donar un gir decisiu. De fet, uns anys més tard, en col·laboració amb el seu germà, va obrir un saló de bellesa... en el qual exposà als dissenyadors que admirà: Kenzo, Emmanuelle Kahn i Jean Charles de Castelbajac.

Joseph decideix submergir-se en el disseny de moda i obre la seva primera boutique en 1972. L'aventura comença i ràpidament l'èxit truca a la seva porta.

Modern i minimalista

Les seves creacions senzilles i estructurades destaquen perfectament i les siluetes elegants són aclamades per la crítica i el públic. Les seves costures d'exquisides línies causen un canvi radical que revoluciona l'univers de la moda: el modernisme minimalista.

Des de la seva creació, la marca Joseph sempre va navegar entre la sobrietat i l'elegància. L'elecció de les teles més fines caracteritzades pel predomini de tons de grisos, negres i beiges són la seva imatge de marca.

Dissenyador de roba

La roba de luxe contemporània de Joseph

La clau Louise Trotter

Actualment, la direcció artística de Joseph està a càrrec de la dissenyadora Louise Trotter. Continuant així la tasca iniciada fa més de quaranta anys amb la qualitat de sempre.

La inventiva de Louise Trotter condueix cap a un estil més funcional, amb línies de roba ready-to-wear de Joseph, conservant aquest enfocament minimalista que li permet ser una de les millors botigues de moda internacional.