Jacquemus Dissenyador de moda i accessoris

Jacquemus

Dissenyador de moda i accessoris

El jove dissenyador francès Simón Porte Jacquemus és el creador i director creatiu de la marca del moment. Jacquemus, que, malgrat ser una signatura jove, s'ha convertit en una de les més desitjades pels insiders.

Propietari d'un estil únic on impera la idea d'un estil de vida relaxat, posseeix una identitat pròpia perfectament destacable amb la qual busca explicar una història i donar-li un context.

E-Shop

Dissenyador de moda i accessoris

La selecció més cuidada de Jacquemus a Gallery Andorra

Gallery sempre busca oferir les marques més trendy del moment. Per això, a la nostra botiga trobarà la selecció més cuidada de roba, calçat i accessoris del dissenyador Simón Porte Jacquemus. No es perdi la seva última col·lecció a Gallery, la seva botiga de luxe favorita a Andorra.
Dissenyador de moda i accessoris
Dissenyador de moda i accessoris

DISSENY MADE IN FRANCE

LA INSPIRACIÓ DE SIMON *PORTE *JACQUEMUS

Els seus inicis no els trobem ni en grans cases de costura ni als carrers de París. "Em vaig criar en una granja al sud de França, allí és on vaig començar a crear històries perquè m'avorria". Aquesta va ser una de les raons per les quals es va fer dissenyador, perquè va començar a imaginar coses. Pensava en infinitat d'històries, de pel·lícules, fantasiava amb els personatges… Als 19 anys ja tenia la seva pròpia marca de moda, a la qual va anomenar amb el cognom de soltera de la seva mare, que acabava de morir.

Van arribar els grans reconeixements

L'any 2014 i 2015 va ser nominat al Premi LVMH (un dels més prestigiosos del sector), fent-se amb el Premi Especial del Jurat en la segona ocasió. I la resta és història, fins a l'arribada de la seva primera col·lecció per a home, que va tancar el circuit de setmanes internacionals de la moda masculina)

Dissenyador de moda i accessoris

EL REI DELS ACCESSORIS

LE CHIQUITO, LA BOSSA MÉS DESITJADA DE JACQUEMUS

Els accessoris en miniatura penjats al coll s'han convertit en l'objecte de desig de la signatura. La bossa Le Chiquito en totes les seves grandàries és la creació estrella de Jacquemus. A causa de la seva silueta poc convencional i una àmplia gamma de colors, no sols s'han convertit en els favorits de la Generació Z, sinó que també han rebut l'aprovació dels creadors de tendències més importants de Hollywood. Definit pels seus tancaments en to daurat, ansa superior rodona, un cos quadrat amb una corretja d'espatlla ajustable i desmuntable i una placa amb el logo, la bossa Le Chiquito va guanyar un èxit instantani després de la seva primera aparició a la desfilada de SS18.

DIRECTE ALS MILLENIALS

Instagram ha estat la plataforma perfecta perquè Jacquemus comencés a expandir-se com la pólvora. Fa roba que qualsevol millennial compraria i es comunica com qualsevol millennial ho faria, de manera ràpida i efectiva a través d'un dispositiu mòbil.