Isabel Marant Étoile Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Isabel Marant Étoile

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Des de mitjans de la dècada de 1990, Isabel Marant treballa en el camp de la moda de luxe amb una constància excepcional, oferint en cada nova col·lecció de roba, sabates, bosses i accessoris novetats aclaparadores. No dubti a adquirir-les al millor preu a Gallery, la referència essencial de luxe a Andorra!

E-Shop

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Isabel Marant al millor preu? Es posible?

Gràcies a Gallery, boutique de luxe amb seu a Andorra que ofereix l'oportunitat d'adquirir als millors preus roba, sabates i accessoris de moda Isabel Marant!... molt més econòmics que en un altre lloc! L'estil inimitable d'Isabel Marant és, sens dubte, un must que afegir al món del luxe!

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda
Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Una talentosa i polifacètica dissenyadora

L'elaboració de joieria d'alta gamma…

Isabel Marant s'inspira per a la fabricació de la seva línia en peces que ella mateixa utilitzaria! Amb un gran èxit innegable des de 1994, data de la creació d'aquesta casa de prêt-à-porter de gamma alta.

La creativitat cosmopolita d'Isabel Marant, probablement es deu a la seva educació. Filla de pare francès i mare alemanya, també tenia una madrastra del Carib.

Isabel Marant va entrar en el món de la moda a través de la fabricació de joies i accessoris, abans de fundar la seva pròpia empresa de prêt-à-porter sota el nom inicial de Twen.

…la creació de la gamma Étoile

Guanyadora del premi a la millor dissenyadora en 1997, obre la seva primera boutique a l'any següent, triomfant immediatament gràcies al seu estil fresc i minimalista. Amb posterioritat Isabel Marant va realitzar col·laboracions tan diverses com fructuoses: Héritage París per al disseny d'articles esportius, JEM Process per a joies de luxe, ulleres Oliver Peoples o el gegant suec H & M.

D'aquesta última aliança, va néixer una col·lecció Étoile, dirigida a un públic més ampli i divers.

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Les col·leccions d'Isabel Marant a un millor preu a Gallery!

Un enfocament molt personal en la moda que fa una crida a tot el planeta

Acollidor, atemporal, romàntic, despentinat, cosmopolita, exòtic: aquests adjectius defineixen l'enfocament urbà i bohemi d'Isabel Marant. Oferint una fusió de tendències per al delit d'una àmplia i exigent clientela, la dissenyadora mai ha ocultat el seu gust per la mescla de cultures i gèneres. Les sabatilles d'esport i els botins Dicker són un bon exemple.

La cuidada selecció de tèxtils i textures és permanent, amb especial predilecció per materials naturals com ara la llana, el cotó i la seda que s'empren sovint el servei d'un disseny de moda absolutament femení.

Click&Reserve Boutique

Dessuadora Moby de cotó rosa clar

270€