Herno Innovació i Elegància en la Moda de Luxe

Herno

Innovació i Elegància en la Moda de Luxe

En Gallery Andorra ens enorgulleix presentar-te a Herno, una marca de moda italiana de renom que personifica l'elegància, la qualitat i la innovació en la indústria de la moda de luxe. Fundada en 1948 en Lesa, Itàlia, per Giuseppe Marenzi i la seva esposa Alessandra Diana, Herno ha estat en l'avantguarda de la moda durant dècades, creant peces que combinen a la perfecció la tradició i la innovació.

Des dels seus inicis, Herno s'ha destacat pel seu compromís indestructible amb la qualitat i l'artesania. Cada peça és el resultat d'una meticulosa atenció als detalls i materials de la més alta qualitat.

E-Shop

Innovació i Elegància en la Moda de Luxe

On l'Elegància s'Uneix amb la Innovació

Herno ha estat pioner en la incorporació de tecnologia avançada en la moda de luxe, desenvolupant tècniques de teixit i materials exclusius que garanteixen peces funcionals i elegants.

Innovació i Elegància en la Moda de Luxe
Innovació i Elegància en la Moda de Luxe

La Qualitat que Defineix el Luxe

Utilitza materials d'alta tecnologia, com GORE-TEX i plomissol de primera qualitat, per a crear peces que són resistents a les inclemències del temps i al mateix temps luxoses i còmodes.

L'estètica reflecteix la sofisticació del disseny italià, amb línies netes i un enfocament en la versatilitat i l'atemporalitat.

Innovació i Elegància en la Moda de Luxe

Descobreix la Sofisticació

Els abrics i jaquetes de Herno, incloent-hi les famoses jaquetes embuatades, són emblemàtics de la marca i són perfectes per a enfrontar el clima amb estil.

A més d'abrics, ofereix una àmplia gamma de peces d'exterior, incloent-hi armilles, impermeables i més, tots dissenyats per a brindar funcionalitat i sofisticació.

Els accessoris  com bufandes i capells, complementen qualsevol conjunt amb elegància i calidesa.