Ganni Del jersei de caixmir al prêt-à-porter

Ganni

Del jersei de caixmir al prêt-à-porter

La marca va ser fundada pel galerista de Copenhaguen, Frans Truelsen l'any 2000, encara que distava molt de ser la marca que avui coneixem i estimem. Al principi, Ganni es dedicava a crear el jersei de caixmir perfecte, però l’any 2009 de la mà de Ditte Reffstrup qui va treballar amb el fundador i el seu marit Nicolaj, van prendre el relleu i es van proposar ampliar la companyia donant lloc a la marca que coneixem avui.

E-Shop

Del jersei de caixmir al prêt-à-porter

El contrast, per davant de tot

“Es tracta del contrast: portar una cosa femenina i combinar-ho amb unes sabatilles o uns texans. I, per descomptat, l'estil desenfadat, perquè som de Copenhaguen; aquí tot sembla molt relaxat i cool; és una forma molt fàcil de vestir. Per exemple, utilitzem la bici tots els dies, i mai veuries a una noia amb uns talons anant amb bici, sempre portaria unes sabatilles i potser els talons en la cistella" – Ditte Reffstrup

Del jersei de caixmir al prêt-à-porter
Del jersei de caixmir al prêt-à-porter

La gent vol veure noies de veritat

Ganni és una marca contemporània de prêt-à-porter per a dona coneguda pels seus estils atrevits i expressius que destil·len optimisme. En els últims anys, la marca s'ha guanyat un espai entre les amants de la moda amb els seus dissenys alegres i plens de color.

Del jersei de caixmir al prêt-à-porter

El petit element sorprenent que ho fa divertit

La marca té aquest aire únic de "noia cool", que ens inspira a combinar un vestit fàcil i desenfadat amb un parell de botes texanes de colors, creant contrast, barrejant una peça molt femenina amb una d’altra més masculina o esportiva.

Tot el que vols vestir ara mateix

Acollidores peces de punt amb les ratlles de l’arc de Sant Martí, vestits senzills amb atrevits estampats florals, bosses amb cordó coberts de lluentors... No hi ha dubte que veuràs els seus productes en les teves xarxes socials, però no només en les dels incondicionals de la indústria de la moda, sinó també en el tipus de roba que els agrada a les dones intel·ligents i segures de si mateixes de tots els sectors creatius: una barreja de bàsics una mica extravagants, com uns texans vermells de cintura alta i cama ampla, un discret vestit recte, juntament amb un vestit midi amb estampat de zebra o una jaqueta floral d'agradable tacte nòrdic.