Forte Forte  Dissenyador de roba

Forte Forte

Dissenyador de roba

Forte Forte és una casa italiana de prêt à porter fundada l'any 2002 pels germans Paolo i Giada. A Gallery, boutique de luxe a Andorra, compri al millor preu la roba Forte Forte.

E-Shop

 Dissenyador de roba

La roba Forte Forte econòmica a Gallery

No dubti a demanar la roba Forte Forte a Gallery, boutique de luxe a Andorra. Tindrà l'oportunitat d'adquirir peces oversize o altres models de la marca, a un preu molt interessant.

 Dissenyador de roba
 Dissenyador de roba

Una saga familiar

Paolo i Giada

A casa Forte, la moda és un assumpte de família. A principi dels anys 2000, els germans Forte, Paolo, un veritable estrateg i la seva germana Giada, responsable del toc artístic, s'associen per a una aventura excepcional: integrar-se en el món dels vestits enlluernadors desenvolupats amb una forta identitat.

Avaluant els cànons dels principals codis en el treball en un entorn relativament tancat, els germans Forte creen col·leccions inspirades en la naturalesa, amb un estil resoltament modern.

Una sensació d'exquisida inventiva

Any rere any, Forte Forte es reinventa amb la concepció de peces convidant a una clientela exigent a un viatge emocional i sempre ple de passió: amb l'ús de materials nobles, la signatura italiana transcriu perfectament la sensualitat, l'encant, la feminitat i el luxe que emergeixen del seu enfocament artístic.

Forte Forte és també la riquesa de l'artesania dominada amb mestratge, chic i amb classe Made in Italy, simplement.

 Dissenyador de roba

L'estil de la roba Forte Forte

Formes vaporoses i línies delicades: La roba Forte Forte ofereix un luxe discret perfectament ressaltat per teles ultres suaus, acuradament seleccionades per a la seva confecció, donant gran importància als detalls, el tall estructurat i les seves polides costures.

Es distingeix per una millora dels contorns, realment treballats, Forte Forte és sens dubte sinònim de look femení atemporal i elegant en extrem.

La marca destaca per la utilització generosa de motius originals i també demostra un sentit de sofisticació fora de la norma, associant de forma excepcional colors brillants amb tons més neutres.