Faliero Sarti Dissenyador d'accessoris de moda

Faliero Sarti

Dissenyador d'accessoris de moda

L'amor per la confecció de mocadors, foulards i estoles de luxe: això resumeix l'esperit de creació que la casa Faliero Sarti. Encara que Sarti és molt més que això! Referència de luxe a Andorra, Gallery li proposa aconseguir els millors models del dissenyador italià, estalviant sempre en les seves compres!

E-Shop

Dissenyador d'accessoris de moda

Gallery adora a Sarti

A Gallery, la referència del luxe a Andorra, compri els accessoris Faliero Sarti i estalviï en les seves adquisicions, pot optar per un jersei de caixmir sensual i femení, foulards voluptuosos i glamurosos en seda i lli, mocadors i estoles adornades amb brodats de sumptuosa finor i riquesa. Celebrities com Angelina Jolie o Sofia Coppola no han pogut resistir-se a l'encant de Sarti.

Dissenyador d'accessoris de moda
Dissenyador d'accessoris de moda

La saga d'accessoris de moda Faliero Sarti

Florència, 1950

Per a Sarti, tot va començar a la Toscana, a l'equador del segle passat. Al capdavant d'una empresa tèxtil d'èxit, la família adquireix amb rapidesa una imatge de marca, referència de l'alta costura a Florència.

Durant diversos anys, l'experiència i l'originalitat Sarti aconsegueix el seu reconeixement. L'any 1990, Mónica, la filla del fundador Roberto Sarti, llança la marca Faliero Sarti. El seu èxit creix fora d'Itàlia a una velocitat vertiginosa, ja que la bellesa de les seves creacions i dels accessoris causa furor en el si de la clientela més exigent.

La importància en l'elecció de materials

La marca italiana Faliero Sarti destaca a través de la selecció d'excel·lents fibres i teixits, sovint associada amb delicats estampats. Faliero Sarti, selecciona els seus materials amb autèntica passió.

El leitmotiv de Faliero Sarti és oferir accessoris confeccionats en els millors tèxtils disponibles en el mercat: bufandes, foulards, estoles i guants surten dels seus tallers i tots ells estan marcats pel segell de l'excel·lència i el luxe.

La qualitat dels accessoris Faliero Sarti és notòria ja que la cuidada selecció de materials com ara la llana de alpaca, el bambú i el lli, que fan d'ells un veritable exemple de sofisticació.

Dissenyador d'accessoris de moda

L'estil de la casa

La creativitat al servei de la diversitat

A Faliero Sarti, tot està dissenyat per a ressaltar l'elegància i la delicadesa característica de la signatura: l'elecció dels materials de seda adornats amb acabats subtils, colors vius i únics, tons pastel o colors més foscos, estils que mostren les edicions impressions gràfiques o de manera més discreta. La inventiva i la creativitat dels estilistes Sarti és il·limitada i repleta d'infinites possibilitats…