Fabiana Filippi Dissenyadora de roba

Fabiana Filippi

Dissenyadora de roba

Visió contemporània del disseny de FabianaFilippi, marca de moda italiana, present en el món del prêt-à-porter des de mitjans de 1980. La marca concedeix gran importància a la fabricació artesanal. Vostè podrà trobar seves creacions a Gallery, la referència de luxe a Andorra, i així economitzar en les seves compres.

E-Shop

Dissenyadora de roba

La simplicitat, la sobrietat i elegància

La seva experiència és comparable a la d'altres figures indiscutibles de la moda, la seva aproximació estètica natural, senzilla i sòbria, encaixa a la perfecció amb equilibri i el detall. La gamma de colors és sovint suau, neutra o utilitza colors tènues. L'estil femení, discret i chic es posa de manifest en les formes casuals.

Dissenyadora de roba
Dissenyadora de roba

Fabiana Filippi : roba italiana delicada i sofisticada d'alt nivell

Especialització en un servei d'excel·lència i luxe a la italiana

Amor per la tradició, creativitat i una major atenció a la qualitat de les peces dissenyades: aquests són els tres pilars de la marca Fabiana Filippi.

Per a Fabiana Filippi, l'aventura comença l'any 1985 a Montefalco, en el cor de l'Ombria italiana. Ple de cultura, art i tradició. La regió de Perusa impregna l'enfocament de la dissenyadora italiana. Avui dia, destaca el procés artesanal que regeix el desenvolupament de totes les seves col·leccions.

La roba de Fabiana Filippi i el significat dels materials dolços i reconfortants

Durant 25 anys, la marca Fabiana Filipi s'especialitza la confecció de peces de vestir en teixits com la llana, el caixmir o el cotó.

Una marca reconeguda internacionalment

Any rere any, els amants de la moda Made in Italy noble i luxosa, mai es deceben quan arriba l'hora de la fashion week. Totalment centrats en la dona lliure que domina les seves creences i els seus desitjos a la perfecció, les col·leccions de roba Fabiana Filippi sedueixen a la clientela més exigent.

La marca està present en una trentena de països, sempre fidel a la filosofia que ha forjat el seu èxit: l'extensió d'una ideologia d'alta connotació humana i moral, en connexió amb un estil de vida refinat i íntim.

Dissenyadora de roba

L'estil d'una marca molt benvolguda

La feminitat exacerbada

Des de fa més de trenta anys, Fabiana Filippi transfereix a totes les seves creacions la seva passió per l'elegància atemporal i contemporània.

La roba de Fabiana Filippi al millor preu a Gallery

Referència de luxe a Andorra, Gallery adora la roba Fabiana Filippi i li ofereix nombroses peces de les seves col·leccions, sens dubte bastant més econòmiques del que vostè pugui trobar-les en altres llocs!