Christian Louboutin  Dissenyador de sabates i bosses

Christian Louboutin

Dissenyador de sabates i bosses

Des de principis de 1990, les sabates i les bosses Louboutin són sinònim de luxe i elegància francesa. Les famoses soles vermelles van donar una reputació al sabater que, any rere any, continua oferint peces d'alta gamma per a una clientela fidel i exigent.

E-Shop

 Dissenyador de sabates i bosses

Clàssic, rock o sexy però sempre d'una elegància insuperable

L'èxit de col·leccions Very Prive, Lady Peep, Bianca, Sota Kate, Iriza, Décolleté o Fifi mostren la importància de Louboutin en el panorama del disseny mundial del més alt nivell.

Capaç de capturar el classicisme més distingit, Louboutin també destaca en l'art de transformar les tendències més roqueres i sexys en un estil refinat, categòricament demostrat en la col·lecció Louboutin Spikes.

 Dissenyador de sabates i bosses
 Dissenyador de sabates i bosses

Simplement, una icona de la moda

La perícia i experiència artística Made in France

Qui és Christian Louboutin? l'any 1991, després de treballar per als millors dissenyadors del planeta, Christian Louboutin fundà la seva pròpia empresa. El prolífic sabater, troba l'èxit ràpidament, gràcies al seu talent i inventiva encara avui intactes.

Aquest dissenyador és considerat com un dels millors de la seva generació. El seu èxit es multiplicà col·laborant en les desfilades de moda de Jean Paul Gautier, Azzaro, Diane Von Furstenberg o Yves Saint-Laurent, entre d'altres.

Una definició d'estil Louboutin? Vermell, per descomptat!

El seu sentit artístic porta a la definició de fantàstics models amb la seva ja famosa sola vermella que acompanya pràcticament a totes les seves creacions. El vermell Louboutin és famós a tot el món, molt present les col·leccions Louboutin de sabates i mocasins amb talons fàcilment identificables, ballarines, sabatilles, sabatilles d'esport o bosses atrevides...

 Dissenyador de sabates i bosses

Sabatilles i sabates Louboutin econòmics a Andorra!

Louboutin es reinventa amb talent


A Louboutin, les sabates atemporals de la sèrie Pigalle s'actualitzen sobre la base dels temes de les col·leccions. Aquesta peça estrella de la casa representa a la figura icònica de la dona del segle XXI, combinant l'elegant insolència amb glamur i chic pronunciat.

Aquestes sabates (amb sola vermella, òbviament) existeixen en una multitud de materials i colors, segons la imaginació del dissenyador.

Les sabates i bosses Louboutin, al millor preu? Sí a Andorra!

Vostè pot adquirir els articles seleccionats de la colecció Louboutin, a Gallery, boutique de luxe a Andorra a un preu realment competitiu. Un betseller, sens dubte, de la moda de gamma alta mundial.

El Principat d'Andorra ofereix peces Louboutin al preu més reduït que vostè pugui trobar en cap altre lloc.

Click&Reserve Boutique

Calçat esportiu Astroloubi woman

770€