Chloé  Dissenyador de moda : roba, bosses, sabates i accessoris

Chloé

Dissenyador de moda : roba, bosses, sabates i accessoris

Gaby Aghion, la fundadora d'aquesta prestigiosa Casa de moda, referència del prêt a porter a nivell mundial, "Chloé" vesteix una dona romàntica, elegant, soft i una mica entremaliada, trencant els codis tradicionals i reinventat d'aquesta manera la dona.

E-Shop

 Dissenyador de moda : roba, bosses, sabates i accessoris

La feminitat a la francesa

Veritable icona de la feminitat francesa i de la moda, Chloé és mestra en la moda chic informal i retro sofisticada. Entre les moltes col·laboracions de la Casa de moda Chloé, es recordarà, sens dubte, la cooperació amb la Casa d'art contemporani Estudi Voltaire que va portar a la creació d'una línia de prêt-à-porter marcat pels més fashion!
 Dissenyador de moda : roba, bosses, sabates i accessoris
 Dissenyador de moda : roba, bosses, sabates i accessoris

Feminitat, chic i romanticisme

La marca que va atreure a les dones més belles del món

Impregnada de sensualitat, lleugeresa i romanticisme, no sorprèn trobar entre les adeptes a la moda Chloé a les dones més poderoses i belles del món, com Jackie Kennedy, Grace Kelly i Brigitte Bardot,

Chemena Kamali: Aires nous

El recent nomenament de Chemena Kamali com a nova directora creativa de Chloé suposa un retorn molt significatiu per a ella i per a la Maison. La dissenyadora alemanya compta amb més de dues dècades de trajectòria i una llarga experiència en Chloé.

Chemena Kamali presentarà la seva col·lecció d'Hivern 2024 durant la Setmana de la Moda de París al febrer de 2024.

 

 Dissenyador de moda : roba, bosses, sabates i accessoris

Paddington, Marcie, Drew i d'altres

Creant icona després d'icones

Les bosses ocupen un lloc realment important entre els èxits de la moda Chloé, de fet, molts models tenen la condició d'icona, com l'emblemàtic "Paddington" o la línia "Marcie", sempre present a la boutique, també les col·leccions més actuals, "Faye", "Drew" o la més recent, "Hudson" i "Lexa" bé podrien experimentar el mateix èxit.

Un vestuari chic i femení

Reconeixibles a primera vista en les col·leccions Chloé, les camises transparents, fluides i ultres femenines, amb colors suaus i clàssics, detalls romàntics, nus, transparències i malles suaus també són un must de qualsevol adepta a la moda *Chloé.

La moda Chloé al millor preu!

Chloé a Gallery? La moda romàntica i chic, més econòmica!
Si està pensant a afegir una nota vintage, romàntica i femenina al seu armari, Gallery, referència del luxe a Andorra, selecciona les millors col·leccions de la marca Chloé i les posa a la seva disposició: roba, sabates, accessoris i bosses Chloé a preus molt interessants.

Les seves compres de moda Chloé

Garantim els millors preus Chloé, decidir entre aquesta petita brusa de malla d'ultra moda o aquestes fabuloses botes amb cordons blau marí i talons vertiginosos ja no serà un problema! A Gallery, totes les peces de la marca Chloé són més econòmiques, no perdi aquesta oportunitat i reservi en línia.