Balmain  Creador d'una moda divinament femenina

Balmain

Creador d'una moda divinament femenina

Tot al mateix temps femenina i escultural, sexy i elegant, chic i rebel, la dona Balmain no deixa indiferent a ningú. Cintures ajustades, espatlles i botons cosits per a accentuar l'efecte ultra femení, la Casa Balmain combina glamur i Rock & Roll com ningú!

E-Shop

 Creador d'una moda divinament femenina

La dona Balmain és el segle XXI moda *Sexy-Rock"

L'estil Balmain és un segell reconegut per a qualsevol. Pantalons texans esquinçats, jaquetes amb muscleres sobredimensionades mitjanes o grans i vistosos botons daurats, han convertit a la Casa Balmain en una veritable icona de moda, que ha reinventant la dona "Sexy-rock."

 Creador d'una moda divinament femenina
 Creador d'una moda divinament femenina

Princeses, Moda i Rock & Roll

Somnis de costura ben dibuixats

Qui és Pierre Balmain? Durant la "post-guerra" i després de treballar en els tallers de Lucien Lelong, Pierre Balmain fundà l'any 1945 la casa que porta el seu mateix nom. El modista aspirava a vestir una dona activa, elegant i relaxada.

Un èxit realment merescut

En les albors del seu èxit, clients de prestigi com la Reina de Dinamarca, Bèlgica o Tailàndia sol·liciten els seus serveis, ja que és conegut per ser un mestre a dibuixar la silueta femenina. Però seran Oscar de la Renda i Christophe Decarnin els que aconsegueixin imprimir tota la seva noblesa a la casa Pierre Balmain, convertint-la en un referent mundial de l'alta costura.

Olivier Rousteing de Kim Kardashian a Rihanna

Olivier Rousteing és actualment el Director creatiu de les col·leccions Balmain dona de prêt à porter. L'estil Balmain pretén vestir dones informals i contemporànies, de manera sexy i glamurosa, brindant-los una elegància rotundament exuberant. Per a això s'inspira en les seves muses, Kim Kardashian i Rihanna

 Creador d'una moda divinament femenina

Compres de moda Balmain dona al millor preu a Gallery

El millor, més exclusiu i femení de la moda Balmain, a millor preu!

Les dones prefereixen visitar Gallery, ja que trobaran una selecció de la col·lecció Balmain caracteritzada per la pedreria, els vestits sexys o pantalons ajustats a un preu realment interessant, per què escollir entre aquesta jaqueta sexy chic i un mini vestit brodat amb brillants? Gallery ofereix un preu que li permetrà comprar-los tots dos!