Tory Burch  Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Tory Burch

Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Fundada a principis dels 2000, la marca Tory Burch porta el nom de la seva creadora. El seu segell inimitable mescla l'esperit dels anys setanta, els motius retro i el classicisme modern que sedueix a dones a tot el món que busquen exclusivitat i elegància informal. La Boutique de luxe a Andorra, Gallery convida a descobrir les peces de vestir, bosses, sabates i accessoris de moda Tory Burch.

E-Shop

 Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

La roba Tory Burch a un millor preu? Sí, gràcies a Gallery!

Gràcies a Gallery, la referència del luxe Andorra, compri les diferents peces de les col·leccions de Tory Burch, sens dubte, molt més econòmiques que en qualsevol altre lloc; que li seduiran, com a la duquessa de Cambridge, Kate Middleton, vestida amb Tory Burch en múltiples aparicions públiques.

 Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda
 Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Invitació al viatge i al somni

El toc Tory Burch

L'estil personal i l'exagerada sensibilitat de Tory Burch estan completament representats en les peces que componen les seves col·leccions. Apassionada per l'art i la música, aquesta creadora iconoclasta basa part de la seva inspiració en els viatges que fa a tots els racons del planeta: l'atenció se centra en colors i estampats, donant-li una gran importància als detalls.

La marca que creix i creix...

Des del seu llançament oficial en 2004, a Nova York, la primera marca de Tory Burch ha tingut un èxit tan inesperat com colossal. Si avui ens fixem en les diverses col·leccions de l'artista americana veiem que any rere any, la roba, bosses, sabates i accessoris de moda Tory Burch sempre han captat totes les mirades.

Tory Burch, molt més que una dissenyadora

Tory Burch no s'acontenta amb crear bosses, peces de vestir, sabates o altres accessoris de moda. L'any 2009, va crear una fundació l'objectiu de la qual és fer costat a les dones empresàries americanes i a les seves famílies, brindant un suport financer i programes educatius per a les PIME dirigides per dones.

 Dissenyadora de roba, bosses, sabates i accessoris de moda

Roba, bosses, sabates i accessoris de moda Tory Burch: sofisticats i econòmics!

Recompenses en abundància

Dissenyadora de moda del moment a l'altre costat de l'Atlàntic, Tory Burch ha rebut nombrosos premis, entre ells el Accessories Council of Excellence i l'Estrella ascendent del Grup Internacional de Moda.

Recentment ha col·laborat amb Luxottica per a llançar una col·lecció d'ulleres, i amb Estée Lauder en l'elaboració de perfums i cosmètics.

Roba, bosses i accessoris Tory Burch al millor preu

Fruit d'un talent evident i d'una imaginació desbordant la roba, bosses, sabates i accessoris de moda Tory Burch mai deixen d'atreure a les dones que desitgen destacar sense cedir als dictats de la moda, amb una aparença "bohemi chic" combinant harmonia, delicadesa i refinament. Sabia vostè que és possible trobar roba, bosses i accessoris Tory Burch econòmics?