Philippe Model Philippe Model, una essència artística

Philippe Model

Philippe Model, una essència artística

L'any 1978 Philippe Model funda la seva marca a París, amb només 22 anys, Philippe llança la seva marca d'accessoris de moda, col·laborant immediatament amb els millors modistes de França. La marca va adquirir rellevància en els anys 80, quan la primera sabata icònica, l’ “Elastique”, es va convertir en un símbol de la feminitat moderna, molt avançat al seu temps degut al revolucionari concepte de comoditat que es veia en les futures sabatilles.

E-Shop

Philippe Model, una essència artística

Passió per l'art

Sempre buscant nous reptes, Philippe Model ha cultivat durant el transcurs de la seva vida una profunda passió per l'art. És aquest pensament artístic que el porta a una expressió i renovació constant a través decoracions i combinacions que aporten una estètica única.

Philippe Model, una essència artística
Philippe Model, una essència artística

Un calçat esportiu de nivell i confort

Philippe Model crea amb èxit calçat amb un toc personalitzat i el màxim nivell de comoditat. A Gallery Andorra, continua sent una de les nostres sabatilles preferides i per això trobarà una gran varietat de models i colors.

Philippe Model, una essència artística

Essència parisenca combinada amb l'artesania italiana

En les seves sabatilles veiem reflectida tota l'energia de París que al seu ritme, velocitat, art, canvi d'escenaris i atmosferes constants marquen una inspiració estètica d'aquesta cosmopolita capital europea.

Les col·leccions d'home i dona de Philippe Model Paris, representen l'encertada combinació de l'estètica francesa i el disseny italià, amb una cerca constant de materials exclusius i un gust deliberadament vintage.

“Les Coleurs”

El color és un aspecte a destacar en l'estètica de Philippe Model. Els colors i particularment l'harmonia entre ells representen un nou codi d'expressió i un “excel·lent tractament natural” tal com esmenta el propi artista.