Palm Angels L'origen de la marca urbana més IN del moment

Palm Angels

L'origen de la marca urbana més IN del moment

Després de treballar durant més de 10 anys com una dels ments de la marca Moncler, el dissenyador i fotògraf Francesco Ragazzi va decidir fundar en 2015 la seva pròpia marca.

La seva marca té seu a Milà, encara que dista molt de la típica marca italiana. El creador va viure a Los Angeles i Milà i va concebre la seva marca després de publicar un llibre de fotografia amb el títol Palm Angels. El llibre mostra als skaters de Los Angeles, reinterpretats a través de la seva pròpia visió.

E-Shop

L'origen de la marca urbana més IN del moment

Estil californià amb arrels italianes

La creativitat és molt important per a ell i es veu en cadascuna de les seves peces.

Es pren el seu temps per a crear totes les peces i no escatima en qualitat. La comoditat també és molt important, perquè la majoria dels que compren roba de carrer volen anar elegants, informals i còmodes.

L'origen de la marca urbana més IN del moment
L'origen de la marca urbana més IN del moment

Inspiració americana

En totes les seves col·leccions podem veure la barreja de la cultura americana amb un afegit toc italià de luxe. No és ni la típica marca italiana estereotipada ni l'americana, s'inspira en gran manera en la cultura de la costa oest de Los Angeles dels anys 90 i la fusiona amb matisos de luxe.

L'origen de la marca urbana més IN del moment

La nova col·lecció de Palm Angels ja està a Gallery

La sensació de llibertat és evident en tots els dissenys de Ragazzi, i l'ús de colors vius, dissenys especials i temes creatius marquen la seva nova col·lecció. La diversió és també un component clau d'aquesta marca, que posa en relleu l'actitud despreocupada de moltes de les seves peces. Troba les peces més atrevides de Palm Angels a Gallery Andorra a preus imbatibles.