Moreau Paris Marca de accesoris

Moreau Paris

Marca de accesoris

Moreau París, és la marca per excel·lència que defineix el “savoir faire” francès, el meticulós treball artesanal i el respecte per les tècniques tradicionals de marroquineria.
Des del 1882 i amb uns estampats i patrons molt destacats, fabriquen bosses, baguls, maletes i tot tipus d'accessoris que fan les delícies d'aquells que saben apreciar el meticulós treball del cuir.

E-Shop

Marca de accesoris

MOREAU PARIS ARRIBA A GALLERY ANDORRA

Si ets un amant de la tradició marroquinera, no pots perdre't Maison Moreau. Troba la marca del moment a Gallery Andorra i gaudeix del savoir faire francès amb les seves bosses i accessoris.

Marca de accesoris
Marca de accesoris

MAISON MOREAU: PROVEÏDOR DE NAPOLEÓ

La història de Maison Moreau comença al París de 1882 quan, fent valer la seva experiència en el cercle de la marroquineria de luxe, s'estableix en un espectacular enclavament, en el 283 de rue Saint-Honoré. Obtenen la llicència de successió del mestre ebenista Martin-Guillaume Biennais, proveïdor oficial de l'Emperador Napoleó I i la Maison Moreau es converteix en la marca de referència per a aristòcrates. Marca de accesoris

ELS DETALLS MÉS DESTACABLES DE LA MAISON MOREAU

El “Cuir Signature” que apareix en la majoria dels seus dissenys va ser trobat en els baguls "Diligence". Un motiu icònic inspirat en els dissenys de baguls de cistelleria i vímet. Aquesta impressió de signatura única es reinterpreta en pell de vedell amb una tècnica de serigrafia tradicional que utilitza una aplicació de pintura semi manual.
Les costures de talabartería i el cosit a mà es realitzen segons les regles de l'art en els millors tallers francesos.