Missoni D'un petit taller a una gran marca

Missoni

D'un petit taller a una gran marca

L'any 1953, en un petit taller a la seva casa de Gallarate, Ottavio Missoni i la seva esposa Rosita Jelmini funden l'empresa Missoni. És allà on naixeran els primers articles de punt de colors i crean una empresa que revolucionarà el gènere de punt fet a Itàlia.

Ottavio Missoni fou campió d'Itàlia d'atletisme en 400 metres i ja posseïa un negoci dedicat a la roba esportiva i Rosita havia desenvolupat experiència amb roba de la llar. Amb el coneixement de tots dos, van decidir combinar les seves habilitats i l’any 1958 van presentar la seva primera col·lecció que immediatament va rebre diverses comandes saltant així a la fama.

E-Shop

D'un petit taller a una gran marca

Col·leccions amb estil italià

Ara, sota la direcció de la seva filla Angela, Missoni continua oferint col·leccions exquisides amb l'inimitable estil italià. Peces de nit, accessoris bohemis i vestits de bany imprescindibles.

D'un petit taller a una gran marca
D'un petit taller a una gran marca

“Put together”

A Missoni el distingeix el “Put together”, significa la creació de peces de punt amb motius i colors que són una mescla única. Resultant en un joc de motius geomètrics com la ziga-zaga en infinitat de colors.

La roba és una barreja de textures, materials i gràfics: del patchwork a les ratlles, dels tons vius al blanc i negre. En qualsevol cas, els materials, ja siguin llana, cotó o lamé, són sempre els protagonistes.

D'un petit taller a una gran marca

Missoni a Gallery

L'estil de la marca s'estén més enllà dels accessoris de punt, fins a les dessuadores amb caputxa de caixmir i les samarretes de jersei de cotó.

Els dissenys de la marca Missoni que trobarà a Gallery utilitzen els millors materials, inclosa una àmplia gamma de llanes d'alta qualitat, des de les de feltre fins a les més lleugeres. Sense oblidar els barrets de llana i les bufandes amb serrells, tots inconfusibles de la casa italiana