Doppiaa DOPPIAA, Alain i Albert

Doppiaa

DOPPIAA, Alain i Albert

Fundada pel duo italià Alain Fracassi i Alberto Carreras, la marca milanesa *Doppiaa (que significa doble A en italià) adopta una perspectiva contemporània d’estil clàssic italià.

Des del principi, l’Albert i l’Alain, van tenir clar que l'ànima de la seva empresa havia de residir en el mestratge de la mà d'obra italiana tradicional i apostar exclusivament per teixits rics i delicats.

E-Shop

DOPPIAA, Alain i Albert

Trobi les millors peces a Gallery

La firma aposta per peces informals, repletes de color, amb un punt optimista, alegres, però al mateix temps molt elegants, per a tota la família i no sols per a les ocasions especials sinó també per al dia a dia.

DOPPIAA, Alain i Albert
DOPPIAA, Alain i Albert

“Una peça Doppiaa durarà almenys el doble que qualsevol altra”

Aferrant-se a la declaració de “Una peça *Doppiaa durarà almenys el doble que qualsevol altra” trobarem dessuadores, polos, camises, vestits, pantalons, accessoris, peces de punt, jaquetes fetes amb amor i amb tot detall en una recerca incansable per trobar les millors matèries primeres.

DOPPIAA, Alain i Albert

Una marca italiana al 100% per a l'home d'avui

Una marca per a homes de totes les edats que volen distingir-se amb roba d'alta qualitat i una gran originalitat, mantenint-se sempre fidel a la seva estètica.

Totes les peces estan fetes amb entusiasme, bon gust mediterrani i artesania amb una elegància relaxada, colorística, pensada per a totes les edats i totes les ocasions.