Diane Von Furstenberg Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Diane Von Furstenberg

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

No podem parlar del “wrap dress” sense nomenar a Diane Von Furstenberg! Després de gairebé cinquanta anys, la talentosa dissenyadora americana proposa roba, sabates i bosses d'alta qualitat. El seu lloc en l'elit de la moda i el luxe és indiscutible. A Gallery, la boutique de luxe a Andorra, pot comprar al millor preu les peces d'aquesta consagrada marca dissenyada per Jonhatan Saunders.

E-Shop

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

Roba Diane Von Furstenberg al millor preu? Sí, és possible

Siguem realistes, l'etiqueta DVF romandrà per sempre associada al luxe i a la gamma alta, no obstant això, a Gallery les seves peces són assequibles, al millor preu del que vostè les trobaria en qualsevol altre lloc!
Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda
Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

DVF: roba, sabates, bosses i accessoris de luxe

Una figura en la història de la moda

La dissenyadora Diane Von Furstenberg, és sens dubte una de les figures més destacades de la moda americana. La creació de la marca DVF es remunta a 1972, començant així la seva ascensió al cim del món de l'alta costura.

Nascuda a Bèlgica, inspirada en les primeres etapes de la seva vida que la van portar de París a Nova York, Diane Von Furstenberg s'ha convertit en un símbol d'elegància i refinament, al mateix temps que el referent de la dona femenina i independent.

Actualment, és considerada per la revista Forbes com una de les dones més poderoses del món. El paradigma del somni americà? sí, però reeixit a base de treball i talent.

La dona com a inspiració primera i última

Influent i innovadora, Diane Von Furstenberg és especialment famosa per la invenció de peces revolucionàries, al marge dels codis en el món de la moda del prêt-à-porter de luxe, el llegendari wrap dress, o el vestit creuat. És bona mostra d'això, creat en 1974, amb un estil refinat i pràctic des del seu inici, la reputació del wrap dress ha resistit totes les tendències, i constitueix un “must” del vestuari femení.

Dissenyadora de roba, sabates, bosses i accessoris de moda

L'estil de la dona DVF

Seguretat, confiança, independència…

L'aparença de la ”dona DVF” és la d'una persona optimista i alliberada, que no té por de mostrar la seva feminitat.
Els colors brillants, estampats gràfics i els teixits luxosos que se succeeixen col·lecció rere col·lecció simbolitzen perfectament el seu segell particular i glamourós i reinventen a la dona del segle 21: confiada, independent, segura de la seva força i del seu poder de seducció.

… i elegància !

La roba, sabates, bosses i accessoris Diane Von Furstenberg vitaminats i energizants brillen adaptant-se amb mestratge a les últimes tendències. L'estil DVF evoca una oda a la vida elegant i fàcil. Personalitats com Kate Middleton, Michelle Obama, Madonna o Oprah Winfrey no han pogut resistir-se a l'estil DVF!

Roba, bosses i accessoris de Diane Von Furstenberg econòmics? No tingui cap mena de dubte!
Gallery, la referència del luxe a Andorra, li permet seleccionar les millors peces de Diane Von Furstenberg i estalviar en les seves compres.