Creadors d'Elegància i Distinció. Creadors d'Elegància i Distinció.

Alanui

Creadors d'Elegància i Distinció.

Fundada pels germans Nicolò i Carlotta Oddi l’any 2015, Alanui és una marca milanesa amb una encantadora estètica nòmada i folk-chic.

Tot va començar amb un càrdigan vintage dels anys 70 que Nicolò va trobar en el mercat ambulant de Rose Bowl, a Pasadena, Los Angeles. El va comprar i li va regalar a la seva germana Carlotta, en aquell moment editora de moda de Vogue al Japó.

El viatge d’Alanui va començar al 2016 amb una col·lecció construïda al voltant d'una sola peça única, produïda en una varietat de patrons i colors: el Càrdigan. La marca, que en hawaià significa "camí gran", va néixer de la idea d'una peça càlida i carregada d'emocions que acompanyés al seu portador durant tota la seva vida.

E-Shop

Creadors d'Elegància i Distinció.

El Toc Màgic de Alanui: Amulets en Cada Peça.

Dins del teu càrdigan Alanui, portaràs la medalla de Sant Cristòfol, patró dels viatgers per mar, cel i terra.

Portar una imatge d'un sant, ja sigui com a medalla o com a imatge cosida, és una antiga tradició adoptada posteriorment per la cultura surfera.

Des del primer dia, aquest amulet de la sort ocult és una característica constant de l’Alanui Càrdigan, tant com adorn com subtil recordatori de la vocació de la peça com a company de viatge durador.

Creadors d'Elegància i Distinció.
Creadors d'Elegància i Distinció.

Teixint Somnis de Luxe amb Alanui.

El Càrdigan, en part peça de roba i en part obra d'art, es concep com un llenç en blanc contínuament reinterpretat per a portar l'emoció de cada viatge, a través de patrons, colors, materials i tècniques de tricotat que canvien constantment.

Els dissenys de Alanui són una celebració de l'artesania italiana, que combina creativitat, teixits de primera qualitat i una meticulosa atenció al detall.

Creadors d'Elegància i Distinció.

Més que Moda, una Experiència d'Art.

Els càrdigans de gran grandària es confeccionen amb el caixmir més fi, de quatre a set fils diferents, i triguen entre cinc i set hores a teixir-se i altres sis a muntar-se.

Per a garantir una peça de luxe que duri per sempre i li acompanyi en el viatge de la vida, s'inverteix molta paciència i dedicació tant en el seu disseny com en la seva fabricació.

Cada peça s'elabora amb afecte i cura per a aconseguir el nivell de luxe que millora amb el pas del temps.