Aspesi Dissenyador de roba

Aspesi

Dissenyador de roba

Sinònim de luxe, bon gust i senzillesa a la italiana, la roba de la marca Alberto Aspesi ocupa un lloc propi en l'univers de la moda. Gallery, la boutique de luxe a Andorra, li permet adquirir nombroses peces procedents de les col·leccions de Aspesi al millor preu. 

E-Shop

Dissenyador de roba

L'estil Aspesi

Aspesi és sens dubte un dels referents claus de la qualitat i distinció. Vesteix dones que es decanten per la mescla de l'elegància i la lleugeresa amb un toc casual. La combinació de colors és sempre un èxit. El toc de Lawrence Steel és perceptible en jaquetes i abrics. No oblidem esmentar que el vestuari Aspesi dona gran importància a la roba d'inspiració militar. Els fly jackets M65, M43 o M51 continuen sent atemporals. Vostè pot comprar a Gallery, la boutique de luxe a Andorra, i economitzar en les seves compres !

Dissenyador de roba
Dissenyador de roba

Aspesi, una important marca de prêt-à-porter

L'elegància del luxe a la italiana

Nascuda a principis de la dècada 1990 sota el lideratge d'Alberto Aspesi, la casa transalpina es va imposar ràpidament com a valor segur de la moda italiana. L'objectiu del seu fundador és simple: "Vestir una dona clàssica amb aires atemporals."

El segell Aspesi es va concentrar inicialment en la confecció de camises abans de proposar tot el guarda-roba masculí i femení.

Scott Schuman

L'encant discret però real de les col·leccions de roba Aspesi s'ha popularitzat en gran manera gràcies al fotògraf americà Scott Schuman, que ha sabut exposar a la perfecció la senzillesa atemporal i el luxe dels seus dissenys.
Aspesi, és roba ben pensada i sòbria, sense marca o logotip visible.

Per a Aspesi el producte és el primordial, cada peça ha estat acuradament estudiada i desenvolupada, la qual cosa ha fet possible dissenyar un look 100% elegant.

Dissenyador de roba

L'estil de la roba d'Alberto Aspesi

Una reinvenció constant d'estils i regles

Els bàsics de Aspesi, estan sempre presents, temporada rere temporada, sent millorats o posats al dia amb regularitat, requerint un treball rigorós dia a dia, que Alberto Aspesi fa el mateix, triant el millor per a la seva roba i cenyint-se així als desitjos dels seus clients més exigents.

L'artista-dissenyador no li resta importància a l'estil i confecció de les peces. Col·labora amb els millors dissenyadors, com ara Lawrence Steel o de Dirk Van Dooren, el nom dels quals ha estat associat a la marca durant llarg temps.